ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.09 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 04.09 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 30. Οι Κρίνοι ( Ρήγας Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια αγάπης
2) Νέος έρωτας
3) Ξαφνικό χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Η ψυχολογία σας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, και αυτό έχει να κάνει με τις προβληματικές και άσχημες πια συμπεριφορές … από την μεριά του ταιριού σας.

ζωδια – Καρκίνος: Όλα αυτά που λέτε και κάνετε έχουν έναν τελικό σκοπό. Αν κάνετε και λίγη υπομονή, σίγουρα θα βρεθεί και ο τρόπος για να επανενωθείτε με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ζυγός: Η ζήλια και ο έλεγχος που ασκεί ο άνθρωπος σας, πάνω στην ζωή και την καθημερινότητα σας, σίγουρα σας έχει κάνει να σκέφτεστε τον χωρισμό.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα αλλάζουν πια προς το πολύ καλύτερο μέσα στον δεσμό σας. Ίσως και μέσα σε αυτό το Φθινόπωρο να έχετε και δεσμεύσεις ερωτικές.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Σας έχουν τύχει πολλά αυτήν την εποχή, και ίσως άθελα σας να έχετε αφήσει σε δεύτερη μοίρα την αισθηματική σας σχέση. Διορθώστε το.

ζωδια – Λέων: Δεν έχετε χρόνο πια και διάθεση για να ασχοληθείτε με άτομα που μόνο απογοήτευση και πίκρα σας έχουν προσφέρει. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Οι θέσεις και οι προτάσεις σας, είναι ξεκάθαρες και το μόνο πια που περιμένετε …είναι να ακούσετε από την άλλη πλευρά τις απαντήσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Μην χάνεστε από τον κόσμο, εσείς. Μπορεί να περνάτε δύσκολα αλλά το καλύτερο θα ήταν να κάνετε την προσωπική σας προσπάθεια.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε χαμένοι ανάμεσα σε εργασία και διαπροσωπικές σχέσεις. Όλα αυτήν την εποχή και όλοι, περιστρέφονται γύρω από εσάς.

ζωδια – Παρθένος: Μην κοιτάτε τα λάθη και τις πληγές του παρελθόντος. Το καλύτερο θα ήταν να ανοίξετε τα μάτια σας και να έρθετε στο γόνιμο παρόν.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια -Τοξότης: Οι συνθήκες και οι καταστάσεις της ζωής σας, δεν σας επιτρέπουν να κάνετε κάποιο επόμενο βήμα στην ερωτική σας ζωή.

ζωδια – Ιχθύς: Μην ασχολείστε με θέματα του παρελθόντος. Αυτό που έχει σημασία είναι να δείτε τι μπορείτε να περισώσετε στο τώρα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Σεπτεμβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις