ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.02 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 05.02 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 27. Το Γράμμα ( 7 Μπαστούνι )
Ερωτικά λόγια, εξομολόγηση, πρόταση γάμου, έρωτας από μακριά.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Με τονωμένο το ηθικό σας βρίσκουν αυτές οι ημέρες. Θα έχετε αρκετές νέες προτάσεις για σχέσεις….μια παραπάνω προσοχή στους ήδη δεσμευμένους.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Με την ευθεία επικοινωνία μόνο, θα καταφέρετε να λύστε θέματα του παρελθόντος που ακόμα τα βρίσκετε μπροστά σας… και αυτό σίγουρα δημιουργεί ανασφάλεια στο ταίρι σας.

ζωδια – Ζυγός: Τα ερωτικά σας μπαίνουν σταδιακά σε μια νέα σειρά, που θα σας κάνει να αισθανθείτε πολύ πιο ασφαλείς μέσα στην σχέση σας. Η ποιοτική επικοινωνία είναι το κλειδί.

ζωδια – Αιγόκερως: Ανακούφιση και αρμονία θα αισθανθείτε από τον γυρισμό του συντρόφου σας, που τον τελευταίο καιρό είχε απομακρυνθεί. Μιλήστε και βρείτε τις αποδεκτές λύσεις.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι συναντήσεις που θα έχετε με νέο κόσμο, θα σας ανεβάσουν την διάθεση, και θα σας πάρουν την σκέψη από άσχημες εμπειρίες ερωτικής απογοητεύσεις.

ζωδια – Λέων: Μετά την κρίση έρχεται πάντα η ανανέωση και αυτό είναι κάτι που ήδη έχει αρχίσει και συντελείται στην ερωτική σας πραγματικότητα. Πολύ και ο νέος κόσμος που θα σας εμφανιστεί.

ζωδια – Σκορπιός: Η ατελείωτη υπομονή που έχετε σαν ζωδιο θα σας δικαιώσει. Το άτομο που έχει απομακρυνθεί από εσάς, θα προχωρήσει σε επικοινωνιακές και διπλωματικές κινήσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Οι προσεγγίσεις που θα έχετε από τρίτα – άγνωστα άτομα θα σας φανερώσουν ανέλπιστες εκπλήξεις. Αν δεν ‘τρομάξετε’ τότε κάτι καρμικό θα συμβεί.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Απρόσμενες και θετικές αλλαγές θα προκύψουν το άμεσο διάστημα στην αισθηματική σας ζωή. Αυτοί που είναι δεσμευμένοι θα έχουν ξαφνικές προτάσεις για κάτι περισσότερο!

ζωδια – Παρθένος: Έχετε κερδίσει το ενδιαφέρον μιας καινούργιας γνωριμίας, που πέσει στην γοητεία σας. Μέχρι τα μέσα του μήνα όλα συνηγορούν στην επιτυχία σας.

ζωδια – Τοξότης: Έχει έρθει κατάλληλη ώρα για να γυρίσετε σελίδα από το άτυχο παρελθόν σας… και να δώσετε προτεραιότητα στον εαυτό σας…ακόμα και να μείνετε μόνοι για ένα μικρό διάστημα.

ζωδια – Ιχθύς: Κλίμα αισιοδοξίας και δημιουργικότητας θα υπάρξει σε όλα τα ζευγάρια που έχουν ψυχραθεί το τελευταίο διάστημα…και λόγω τρίτων προσώπων και όχι μόνο!