ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.02 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 06.02 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 17. Ο Πελαργός (Ντάμα κούπα)
Καινούργιος κόσμος, γυναικεία σχόλια και κουτσομπολιά, πραγματοποίηση μόνιμης ευχής, θετικές επιρροές.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Είναι ιδανικές οι μέρες και μέχρι τις 15/02, για να ξανακερδίσετε την εμπιστοσύνη του ανθρώπου σας, που πιθανώς τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί από εσάς.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Δικαιούστε πολλών και αναλυτικών εξηγήσεων από τον άνθρωπο σας, και αυτό σας βάζει σε μια λογική του να ψάξετε πιο βαθιά, για το τι συμβαίνει ειδικότερα!

ζωδια – Ζυγός: Δοκιμάστε να μείνετε και λίγο μόνοι σας. Πολλά και δύσκολα αυτά σας συμβαίνουν και έχετε χάσει την προσωπική σας ισορροπία. Όλα θα βελτιωθούν σύντομα όμως.

ζωδια – Αιγόκερως: Μονοπωλείτε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας έχει γοητεύσει. Οι μέρες που ακολουθούν θα δώσουν περισσότερη κίνηση και επικοινωνία σε όλους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολύς ο καινούργιος κόσμος που σας περιτριγυρίζει με ερωτικό ενδιαφέρον. Μέσα σε αυτούς θα βρεθεί και κάποιος που θα τραβήξει το δύσκολο ενδιαφέρον σας.

ζωδια – Λέων: Είναι ισχυρά τα αισθηματικά δεσμά που προσπαθείτε να σπάσετε και να πάτε κάπου αλλού. Οι μέρες δεν σας ευνοούν για μεγάλες συναισθηματικές αλλαγές.

ζωδια – Σκορπιός: Οι εξελίξεις θα τρέξουν μέσα στην αισθηματική σας σχέση ή τον γάμο σας, που πια έχει δείξει σημάδια κούρασης από την επανάληψη των ίδιων καταστάσεων.

ζωδια – Υδροχόος: Δώστε μια περισσότερη σημασία σε αυτά που σας αποκαλύπτονται, από τα κοινά σας περιβάλλοντα. Ίσως από κάτι πρέπει να προφυλαχτείτε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Όσο και αν προσπαθείτε δεν θα βρείτε άκρη μέσα στο μυαλό σας. Είσαστε περιστοιχισμένοι από πολλά πρόσωπα που σας εξαντλούν σε όλα τα επίπεδα.

ζωδια – Παρθένος: Δεν έχετε καταφέρει να ορίσετε μέσα στο μυαλό σας, τα χρονικά όρια που αντέχετε να περιμένετε, για να δείτε τις εξελίξεις από την πλευρά του συντροφικού σας ταιριού.

ζωδια – Τοξότης: Ποικιλία απόψεων υπάρχει μέσα στον δεσμό σας και αυτό σας κάνει να αισθάνεστε ανασφαλείς, για την ποιότητα των συναισθημάτων που υπάρχουν από την μεριά του συντρόφου σας.

ζωδια – Ιχθύς: Μιλάτε αυστηρά και κρίνετε ακόμα πιο αυστηρά τον άνθρωπο που υπάρχει στην καθημερινότητα σας. Αυτό ίσως να σας οδηγήσει και σε λεκτικές εντάσεις.