ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 07.02 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 07.02 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 16. Τα Άστρα ( 06. Κούπα )
Προκλήσεις αγάπης, εξέλιξη σε σχέση, νέος έρωτας, σταθερός γάμος, θετικές εξελίξεις σε οικονομικά.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Δείξτε σε όλους ακόμα και στο συντροφικό σας ταίρι που είναι τα όρια σας. Οι σκέψεις γύρω από χωρισμό ίσως ξαναπροκύψουν περί τις 14/02.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Πολλά θα βγουν στην επιφάνεια και από τις δύο πλευρές. Οι μέρες ζητούν λύτρωση και απαλλαγή από τα λάθη και τις υπερβολές του παρελθόντος.

ζωδια – Ζυγός: Θα αλλάξουν πολλά στην καθημερινότητα σας και αυτό…είναι κάτι που συνήθως …δεν βολεύει κανέναν αεικίνητο Ιχθύ. Οι εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα θα τρέξουν.

ζωδια – Αιγόκερως: Είστε τελειομανείς στα πάντα, και αυτό έχει κουράσει το συντροφικό σας ταίρι, που έχει την εσώτερη ανάγκη για διάλογο και κοινές ώρες με ποιοτικό υπόβαθρο.

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Παλιά αγάπη θα ζωντανέψει και θα σας διεκδικήσει και πάλι. Αν είστε ήδη σε σχέση, καλύτερα μην κάνετε πειράματα, πάνω σε σβησμένες στάχτες.

ζωδια – Λέων: Έχετε χάσει το πάθος σας και αυτό είναι καταφανέστατο στον άνθρωπο σας. Ζωντανέψτε λίγο το κλίμα … για να μην συμβεί και στην άλλη πλευρά κάτι αντίστοιχο.

ζωδια – Σκορπιός: Αλλάζουν πολλά και εσείς καλείστε να είστε παρόν σε όλο αυτό. Οι μέρες που ακολουθούν θα είναι θετικές στον τομέα των αισθηματικών όπου …μπορείτε να ξεκαθαρίσετε τις εκκρεμότητες.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν είστε ειλικρινείς καν με τον εαυτό σας. Πολλά είναι αυτά πια που μέσα στην ερωτική σας ζωή δεν σας ενθουσιάζουν, με αποτέλεσμα να μην είστε τόσο εξωστρεφείς όσο χρειάζεται.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Θα έχετε ένα μεγάλο και πλατύ χαμόγελο για πολύ καιρό στο πρόσωπο σας. Οι διαθέσεις του σύμπαντος είναι φιλικές και ευνοϊκές με όλους.

ζωδια – Παρθένος: Θα δεχτείτε μια σειρά από τρίτες ερωτικές προτάσεις, που πιθανόν θα πρέπει να απορρίψετε, αν είστε καλά με τον άνθρωπο σας. Οι μέρες ευνοούν και τους δεσμευμένους.

ζωδια – Τοξότης: Το μυαλό σας είναι στοιχειωμένο με τα θέματα του παρελθόντος. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σας βοηθά… να εξελίξετε την ζωή σας με νέες γνωριμίες.

ζωδια – Ιχθύς: Τονώστε το ηθικό σας και μην δείχνετε σημάδια κόπωσης στον σύντροφο σας, που απορεί και δεν ξέρει πως να δράσει απέναντι σας.