ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.01 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 08.01 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής Η Κουκουβάγια ( 07 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Επιρροές από τρίτους
2) Σκέψεις από το παρελθόν
3) Υπερβολές λόγου

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Υπάρχει μια ανησυχία, πάνω σε όλα αυτά τα έντονα που έχουν γίνει, μέσα στην σχέση σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να κατεβάσετε τους τόνους,

ζωδια – Καρκίνος: Το μυαλό σας έχει κολλήσει στο παρελθόν. Αυτό όμως δεν είναι και η πρώτη φορά που συμβαίνει. Έχετε μείνει πολύ πίσω, ένεκα αυτής της εμμονής.

ζωδια – Ζυγός: Αν συνδυάσετε τα γεγονότα της εποχής, θα βγάλετε και το σωστό συμπέρασμα, σε ότι αφορά την ερωτική σας ζωή και την στασιμότητα της.

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, με το να ασκείτε συνεχώς την έντονη σας κριτική στον άνθρωπο σας. Ίσως και έχετε τελικά τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι επόμενες ημέρες είναι πολύ θετικές για εσάς. Αυτό είναι κάτι που θα το δείτε να έχει τον αντίκτυπο του, στην αισθηματική και την οικονομική σας πραγματικότητα.

ζωδια – Λέων: Δεν θα περιμένετε πολύ ακόμη για να έχετε απαντήσεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ίσως αυτή η τεχνητή καθυστέρηση, να συσχετίζεται με κάποια ‘στρατηγική’!

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε μεγάλη δύναμη στα χέρια σας, και αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει για να ξεφύγετε από καταστάσεις του παρελθόντος.

ζωδια – Υδροχόος: Πολύς ο καινούργιος κόσμος, που κινείται γύρω από εσάς και την καρδιά σας. Διαλέξτε πάντως με μεγάλη προσοχή, το επόμενο ερωτικό σας ταίρι.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Το επικοινωνιακό πνεύμα, που σας διακρίνει είναι και αυτό που μπορεί να παράγει τις λύσεις σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, που σας απασχολούν.

ζωδια – Παρθένος: Δεν χρειάζεται να πείτε πολλά και αναλυτικά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε τον να κάνει και την προσωπική του εξερεύνηση – κίνηση.

ζωδια – Τοξότης: Αυτή η στάση που κρατάτε, δεν θα σας πάει πουθενά. Έχετε κολλήσει σε ένα άγονο παρελθόν, που δεν σας προσφέρει απολύτως τίποτα.

ζωδια – Ιχθύς: Οι σκέψεις σας και οι προτάσεις, που θέλετε να κάνετε στον άνθρωπο σας, θα πρέπει να συνοδευτούν άμεσα και από σχετικές δράσεις.