ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.01 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.01 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 11.Τα Σπαθιά (Βαλές Σπαθί)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Συμβουλές από τρίτους
2) Διάθεση για συμφιλίωση
3) Εργασιακές εξελίξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλά είναι αυτά που θέλετε να συζητήσετε με το ταίρι σας, για τα λάθη και τις παραλήψεις που έχουν συντελεστεί, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ζωδια – Καρκίνος: Υπάρχει μια μόνιμη αναστάτωση, μέσα στην καρδιά σας. Αυτό αν τελικά δεν το αντέχετε, ίσως να πρέπει ευθέως να μιλήσετε στον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ζυγός: Αλλού το μυαλό και αλλού η καρδιά σας. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να συνεχιστεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Θα φανερωθείτε.

ζωδια – Αιγόκερως: Ασκείτε μεγάλη πίεση στον άνθρωπο σας, για να πάρει τις πρωτοβουλίες για να κάνετε το επόμενο βήμα στην σχέση σας. Ίσως αυτό να είναι λάθος.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν δεν είστε σίγουροι για όλα αυτά που ζείτε με τον άνθρωπο σας, μάλλον θα πρέπει να μιλήσετε πιο ανοιχτά, και να βρείτε τις λύσεις.

ζωδια – Λέων: Ξεχωρίστε τι θέλετε πρακτικά να κάνετε με την μοναξιά σας. Αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να το ξεχάσετε, μπροστά σε οποιονδήποτε πειρασμό.

ζωδια – Σκορπιός: Μια ερωτική γνωριμία, που έχει γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, σας έχει αποδιοργανώσει τελείως. Να είστε πιο καχύποπτοι λοιπόν.

ζωδια – Υδροχόος: Υπάρχουν κάποια αναπάντητα ερωτήματα, από την πλευρά σας προς τον άνθρωπο σας. Αυτά αφήστε τα για το όταν ο ήλιος θα είναι στον οίκο σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Όλοι αυτοί που είναι γύρω σας, δεν είναι επειδή τους αρέσετε μόνο σας χαρακτήρες, αλλά επειδή μπορείτε να τους εξυπηρετήσετε σε άλλους τομείς!

ζωδια – Παρθένος: Είναι μια εποχή που όλα γυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας. Αν τελικά επιθυμείτε να μείνετε για λίγο μόνοι σας, απλά κάντε το χωρίς καθυστερήσεις.

ζωδια – Τοξότης: Τα νεύρα σας, έχουν δοκιμαστεί σε όλα τα επίπεδα. Αυτό που απομένει είναι να φύγετε μακριά από σχέσεις που δεν σας αρμόζουν.

ζωδια – Ιχθύς: Οι κινήσεις που θα δείτε από τον άνθρωπο σας, είναι για να ξεφύγετε από την ερωτική στασιμότητα και να πάτε την σχέση σας πιο κάτω, ίσως και στην δέσμευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις