ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.02 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 09.02 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 07. Το Φίδι ( Ντάμα Σπαθί )
Αναξιόπιστη – άπιστη γυναίκα, ερωτική προδοσία, ύποπτο πρόσωπο, άσχημες καταστάσεις με ψέματα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Τα πρακτικά αποτελέσματα των προσπαθειών σας είναι δυστυχώς αμφίβολα. Πολλά τα εμπόδια – καθυστερήσεις, που έχουν προκύψει μέσα στις σχέσεις. Ωστόσο μην σταματάτε… σκεφτείτε λύσεις, που θα βελτιώσουν το κλίμα

zodia-taro-45

 

ζωδια – Καρκίνος: Θα πρέπει να κινηθείτε με προσεχτικά βήματα, προς την μεριά του νέου ανθρώπου ή μιας επανασύνδεσης που σας ενδιαφέρει. Οι μέρες δεν ευνοούν για ενθουσιώδης δράσεις.

ζωδια – Ζυγός: Αν τελικά θυμάστε τι έγινε λάθος την προηγούμενη φορά και απομακρυνθήκατε με τον άνθρωπο σας, τότε προσέξτε γιατί φαίνεται ότι θα το επαναλάβετε…!

ζωδια – Αιγόκερως: Ελάχιστος ο ελεύθερος χρόνος που απομένει για εσάς. Φροντίστε να δώσετε και όσο χρειάζεται και στον σύντροφο σας, ιδίως αν ετοιμάζεστε για περαιτέρω δεσμεύσεις.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Πολλά από όλα αυτά που ονειρεύεστε …θα τα βρείτε συντόμως μπροστά σας. Επιπλέον, μην αντισταθείτε σε ερωτικές προτάσεις από τον σύντροφο σας, αλλά και για από κοινού ψυχαγωγία.

ζωδια – Λέων: Χρειάζεται να προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στα θέλω -ανάγκες του ανθρώπου σας. Οι μέρες μέχρι τις 19-02, είναι ιδανικές για συζητήσεις για την πορεία και την εξέλιξη της σχέσης σας.

ζωδια – Σκορπιός: Το κλίμα στην ζωή σας έχει γίνει άκρως ερωτικό. Αντισταθείτε σε οτιδήποτε θεωρείτε ‘πειρασμός’ …και πιθανόν να ρισκάρει την σχέση σας! Οι μέρες είναι ερωτικές.

ζωδια – Υδροχόος: Θα βρείτε τους σωστούς τρόπους για να διοχετεύσετε την ενέργεια σας. Πολλές οι περιπέτειες και οι επαφές που θα σας περιτριγυρίζουν τις επόμενες ημέρες, και που θα σας μαγνητίσουν.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ωραίες στιγμές θα προκύψουν τις προσεχείς ημέρες για όλους τους Διδύμους. Η αίσθηση της βεβαιότητας που σας παρέχει το ταίρι σας, θα σας δώσει περισσότερες ευκαιρίες για να έρθετε πολύ κοντά.

ζωδια – Παρθένος: Δηλώνετε παρόν στα πάντα… και αυτό δημιουργεί μια συνεχή ανασφάλεια στον άνθρωπο σας, που τις τελευταίες ημέρες, σας έχει απωλέσει από την καθημερινότητα του.

ζωδια – Τοξότης: Ασκείτε έντονη κριτική στους πάντες, εκτός από τον ίδιο σας τον εαυτό. Ενοχλείστε με το παραμικρό. Χαλαρώστε και οργανώστε μερικές μέρες αποσυμφόρησης της καθημερινότητας σας.

ζωδια – Ιχθύς: Κάθε νέα αρχή θέλει και την απαραίτητη προσοχή. Πολλά τα άτομα που θέλουν την καλή σας παρέα…! Οι δεσμευμένοι Ιχθείς, ας είναι λίγο πιο εγκρατείς… δεν χρειάζονται πάλι υπερβολες