ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.06 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 10.06 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 28. Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις για δέσμευση
2) Προτάσεις για επέκταση
3) Επέκταση εργασιών

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι σκέψεις σας, έχουν αναστατωθεί, από μια καινούργια γνωριμία που έχει έρθει επιθετικά και σας διεκδικεί με θετικό σκοπό.

ζωδια – Καρκίνος: Καλό το επόμενο χρονικό διάστημα, για την αισθηματική σας ζωή. Αυτό σε κάποιους θα φέρει και συντρόφους από το παρελθόν.

ζωδια – Ζυγός: Η ένταση που υπάρχει, μεταξύ σας, μέσα στην σχέση σας, αρχίζει και τελειώνει σε κάποιες εκκρεμότητες που έχετε στο παρελθόν σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Το μυαλό σας, είναι γεμάτο με ανασφάλεια και υποψίες, που δεν σας αφήνουν να εξελίξετε τα συναισθήματα σας, μέσα στον δεσμό σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η οικονομική σας ζωή, έχει τάσεις ανόδου και αυτό, θα σας ανάψει και το πράσινο φως, για να κάνετε και τα επόμενα βήματα στα αισθηματικά σας.

ζωδια – Λέων: Οι Καλοκαιρινές διακοπές και ο τελικός σας προορισμός είναι το μόνο που θα πρέπει, να συζητήσετε, με τον άνθρωπο σας. Όλα τα άλλα έχουν λυθεί.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε μέσα σε ένα αισθηματικό μπέρδεμα. Επιθυμείτε μια καινούργια προσωπικότητα, και από την άλλη, υπάρχει και ένα βλέμμα στο παρελθόν.

ζωδια – Υδροχόος: Μέχρι τα τέλη του μήνα, εσείς θα πρέπει να δώσετε τις απαντήσεις στον άνθρωπο σας, καθώς η σχέση σας, έχει αρχίσει και τρίζει.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες αυτήν την εποχή στον δεσμό σας, αλλά με την προσπάθεια και των δύο, θα ξεπεραστούν εύκολα.

ζωδια – Παρθένος: Κάποιες φορές έχετε την ανάγκη, να κάνετε ένα βήμα πίσω και να πάτε να ψάξετε για ακόμη αναμμένες σπίθες στο παρελθόν σας.

ζωδια – Τοξότης: Οι συναντήσεις και οι επικοινωνίες που θα έχετε τις επόμενες ημέρες, με κάποιον πρώην σας, σίγουρα δεν θα είναι τυχαίες. Οι απορίες θα σας λυθούν.

ζωδια – Ιχθύς: Αισθάνεστε πια απαλλαγμένοι και απελευθερωμένοι από το παρελθόν σας. Φροντίστε να φτιάξετε και την καθημερινότητα σας, το Καλοκαίρι και οι νέοι έρωτες σας πλησιάζουν.

zodia-zvdia-75