ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.02 Πέμπτης

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.02 Πέμπτης

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 15. Η Αρκούδα (Δέκα Σπαθί )
Εξέλιξη σε γάμο, άντρας με ιδιαίτερο χαρακτήρα, πίστη σε έρωτα, οικονομική – υλική επενδύση.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Στην επιφάνεια θα βγουν πολλά ανεξήγητα του παρελθόντος και ίσως όχι για εσάς αλλά για το ταίρι σας. Οι μέρες θα γεμίσουν με αναμνήσεις και σοβαρές κουβέντες.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Η περασμένη εβδομάδα σας έβαλε σε πειρασμό, για να σκαλίσετε παλιές πληγές του παρελθόντος. Η εν λόγων κινητικότητα ίσως να βλάψει την παρούσα σχέση σας.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε έντονα επηρεασμένοι από τις εντάσεις του τελευταίου χρονικού διαστήματος, και αυτό σας βάζει ήδη σε σοβαρές σκέψεις για χωρισμό και μόνιμη αποστασιοποίηση.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλες οι συναναστροφές των επόμενων ημερών θα σας φέρουν μπροστά…. σε άτομα που θα θελήσουν να σας γνωρίσουν και να σας κερδίσουν, σε ένα πιο ιδιαίτερο βαθμό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεν έχετε ξεπεράσει ακόμη την στεναχώρια του παρελθόντος και αυτό πιθανόν αν σας κάνει να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί για τα νέα πρόσωπα του σας πλαισιώνουν.

ζωδια – Λέων: Η καρδιά σας δεν είναι ήρεμη και αυτό σας στεναχωρεί. Πολλές οι ελπίδες που διατηρείται για την επιστροφή ενός αγαπημένου προσώπου…και που δεν πραγματοποιούνται.

ζωδια – Σκορπιός: Αναταραχή υπάρχει στην ερωτική σας καθημερινότητα και αυτό σας βάζει σε δράσεις για ξεκαθαρίσματα…, και όχι μόνο εσάς όμως. Προσοχή στις συγκρούσεις.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλές από τις εσώτερες επιθυμίες σας γίνονται πραγματικότητα και αυτό σας δίνει μια παραπάνω αίσθηση ασφάλειας και υπεροχής.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Πολλή φασαρία και κόσμος υπάρχει αυτήν την χρονική περίοδο στην ζωή σας, και εσείς έχτε μπερδευτεί. Δείτε που και για ποιόν χτυπάει η καρδιά σας.

ζωδια – Παρθένος: Πολλά τα προβλήματα που χρειάζεται να επιλύσετε και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα. Οι θέση σας ίσως να χρειαστεί να γίνει πιο διπλωματική.

ζωδια – Τοξότης: Η εμπειρία σας είναι το μόνο εργαλείο που έχετε αυτήν την εποχή για να βγάλετε μια άκρη σε αυτά που σας συμβαίνουν, στην προσωπική σας ζωή, που θεωρείται άχρωμη.

ζωδια – Ιχθύς: Ανήκετε εν αρχή μόνο στον εαυτό σας… και μετά σε όλους τους υπολοίπους. Μην παρασύρεστε έτσι απλά σε δράσεις τρίτων. Βάλτε τους όρους και τα όρια σας.