ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.09 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 11.09 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 17. Ο Πελαργός ( Ντάμα Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Νέες καταστάσεις
2) Καλά ακούσματα
3) Επιχειρηματικές εξελίξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μην τρέχετε, μέσα σε νέες σχέσεις και γνωριμίες. Θα πρέπει να είσαστε πιο προσεχτικοί καθώς ….από όλα – όλους έχει το πανέρι!

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε ακούσει πολλά θέματα, που ο άνθρωπος σας καλείτε να λύσει. Θα πρέπει να του δώσετε και από την πλευρά σας χρόνο.

ζωδια – Ζυγός: Μην ασχολείστε με άτομα, που δεν σας δίνουν αυτό που θέλετε. Καλύτερα μόνοι σας και σε μια πιο ήρεμη προσωπική φάση.

ζωδια – Αιγόκερως: Αυτά που σας λένε, ίσως και να μην είναι αλήθεια. Εσείς θα πρέπει να ψάξετε λίγο περισσότερο για να βρείτε τι πραγματικά θέλετε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αδιαφορήστε για το παρελθόν. Το μέλλον σας είναι εδώ και σας στέλνει ευκαιρίες και νέα πρόσωπα, που θα σας γοητεύσουν.

ζωδια – Λέων: Αυτά που έχετε πει μέσα στην σχέση σας, τα έχετε μετανιώσει. Είναι μια εποχή που ένας σοβαρός διάλογος, σίγουρα θα είναι καταλυτικός.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Αν θέλετε να κάνετε κάποιες ερωτήσεις στον άνθρωπο σας, για το μέλλον σας, κάντε τες … και θα δείτε ότι όλα θα λυθούν άμεσα.

ζωδια – Υδροχόος: Αν δεν ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, για να έρθετε πιο κοντά στο άνθρωπο σας, τουλάχιστον μην εμπλέκετε τρίτους στο μεταξύ σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η διασκέδαση είναι κάτι που σας έχει λείψει. Μην περιμένετε λοιπόν να σας κάνουν προτάσεις, αλλά κάντε προκαταβολικά εσείς τις δικές σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια – Παρθένος: Όλα έχουν ένα τίμημα! Αυτό που έχει σημασία για εσάς, και αυτήν την εποχή, είναι να μιλήσετε με τον σύντροφο σας, και να βρείτε τις κοινές λύσεις.

ζωδια -Τοξότης: Υπάρχουν ακόμη κάποια μικρά ζητήματα, που σας ενοχλούν από το παρελθόν. Ίσως και να είναι και η ιδανική ώρα … για να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας.

ζωδια – Ιχθύς: Θα σας γίνουν αρκετές εκπλήξεις από τον άνθρωπο σας, που θα αφορούν… δεσμεύσεις, οικογένεια και πολλά ακόμη ευχάριστα, που υποσυνείδητα, τα ελπίζατε.

zwdia-zodia-astrologia-65