ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.01 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.01 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 07. Το Φίδι (Ντάμα Σπαθί)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια που πονούν
2) Σκέψεις αλά παλιά
3) Οικονομικές απώλειες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλη την ώρα, σκέφτεστε να κάνετε μια κίνηση και να επιστρέψετε στο παρελθόν σας. Αυτό είναι κάτι, που ίσως και να σας χαλάσει τα προγράμματα.

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε μεγάλο σουξέ αυτήν την εποχή. Παλιές αλλά και πιο πρόσφατες γνωριμίες σας περιβάλλουν και σας ζητούν την ερωτική σας προσοχή.

ζωδια – Ζυγός: Πολλές και φορτωμένες οι σκέψεις σας, γύρω από προτάσεις που έχουν έρθει από τον άνθρωπο σας. Προτείνετε και εσείς αυτά που επιθυμείτε.

ζωδια – Αιγόκερως: Εσείς που είστε μόνοι, μην στεναχωριέστε. Υπάρχει ένας νέος έρωτας, που θα σας παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα και να θα αλλάξει την διάθεση.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Εσείς που αυτήν την εποχή έχετε μπλοκαριστεί μέσα σε σχέσεις που δεν σας ταιριάζουν, ίσως έχει έρθει και η ώρα για να κάνετε τα ξεκαθαρίσματα σας.

ζωδια – Λέων: Πολλά λόγια και ελάχιστες πράξεις είναι αυτό που εισπράττετε, από το συντροφικό σας ταίρι. Ίσως έχει έρθει η ώρα για καθοριστικές και πρακτικές αποφάσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Μια χαρά είναι η τωρινή σας αισθηματική ζωή και μέσα από τις επιλογές που έχετε κάνει. Αυτό μην επιτρέψετε σε κανέναν, να σας το καταστρέψει.

ζωδια – Υδροχόος: Υπάρχουν ακόμη πολλά εμπόδια στον δρόμο σας, και μέχρι να κατακτήσετε το άτομο που σας έχει τραβήξει την προσοχή. Λίγη υπομονή.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι σκέψεις σας είναι γύρω από τα οικονομικά και τα εργασιακά σας. Προσεχώς, θα έχετε και τις ευχάριστες κουβέντες – επιβεβαιώσεις, από εκεί που το περιμένετε.

ζωδια – Παρθένος: Μην κυνηγάτε και μην παρακαλάτε κανέναν. Αυτό ίσως και να σας βάζει σε μια θέση παθητικότητας και να σας περνάει στο μυαλό του άλλου σαν δεδομένους.

ζωδια – Τοξότης: Εσείς και το καυστικό χιούμορ σας, έχετε ζορίσει πολύ αυτές τις ημέρες, τον άνθρωπο σας. Αυτό είτε θα πρέπει να το μετριάσετε, ή να το σταματήσετε.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα αυτά που ζητούσατε από το ταίρι και τον άνθρωπο σας, θα γίνουν. Έχει έρθει ο καιρός που θα μπορέσετε και εσείς σαν ζευγάρι να βρείτε την ισορροπία σας.