ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.01 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.01 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 01 Ο Καβαλάρης ( 09 Κούπα )
Ειδήσεις από μακριά, γρήγορη και εύκολη πρόοδος, φρέσκος έρωτας, εξωτερικό, ταξίδι- διακοπές, επανασύνδεση.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

ζωδια – Κριός: Μπορεί να σας μοιάζει αδύνατον και απίθανο να συμβεί, αλλά το σύμπαν θα σας εμφανίσει τον καρμικό σας έτερο μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και μια βελτιωμένη εκδοχή παλαιότερης σας αγάπης.

zodia-taro-45

ζωδια – Καρκίνος: Το σεξουαλικό πάθος θα σας παρασύρει σε υπερβολές που μετά πιθανόν να μετανιώσετε. Πολλά και τα νέα μάτια που καραδοκούν για να κατακρίνουν.

ζωδια – Ζυγός: Έχει μεγάλη σημασία για τον άνθρωπο σας, να δει από εσάς έμπρακτες δράσεις της αγάπης σας… και με διάρκεια. Οι μέρες που ακολουθούν το υποστηρίζουν αυτό και αστρολογικά.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην στέκεστε αντίθετοι με αυτά που σας προτείνει το αγαπημένο σας ταίρι, μόνο και μόνο από στάση ζωής. Προσφέρετε ότι μπορείτε για μια ‘δίκαια’ σχέση.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Για τους μόνους Ταύρους, θα δοθούν οι ευκαιρίες για φλερτ σε νέες γνωριμίες που θα σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Μια επανεκκίνηση θα υπάρξει για τους δεσμευμένους.

ζωδια – Λέων: Φροντίστε πριν λήξει ο τρέχον μήνας, να αποδώσετε τις δικαιολογίες που σας έχουν ζητηθεί, για την καταφανέστατη απουσία σας τον τελευταίο καιρό από την σχέση σας.

ζωδια – Σκορπιός: Δώστε μια παραπάνω προτεραιότητα στον εαυτό σας έναντι των υπολοίπων. Είναι ο μοναδικός τρόπος να ξανακερδίσετε την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

ζωδια – Υδροχόος: Είναι οι μέρες της δημιουργίας. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να δείτε και να αντιμετωπίσετε σοβαρά, μαζί με το ταίρι σας. Πολλές οι δεσμεύσεις των αέρινων σε όλα τα επίπεδα.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Θα έχετε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις προστριβές με τον άνθρωπο σας. Οι εξορμήσεις που έχετε οργανώσει θα σταθούν εφαλτήριο για δημιουργικές ημέρες.

ζωδια – Παρθένος: Όσο δύσκολο και να είναι να παραδεχτείτε τα όποια λάθη σας προς το σύντροφο σας, τολμήστε και κάντε το… θα αλλάξουν πολλά και άμεσα στο μεταξύ σας.

ζωδια – Τοξότης: Τολμήστε να ερωτευτείτε και να πλησιάσετε το άτομο του πόθου σας, χωρίς καν να σκέφτεστε τι θα πουν οι γύρω σας. Μην χάσετε και αυτό το χρονικό διάστημα σκεπτόμενοι.

ζωδια – Ιχθύς: Νέα πατήματα θα έχετε από τον συντροφικό σας έτερο, προκειμένου να πάρετε τις ακραίες αποφάσεις και να χωρίσετε και χωρίς άλλες χρονοκαθυστερήσεις.