ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.02 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.02 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 26. Το Βιβλίο ( Δέκα Καρό )

Γυναικεία ερωτική εξομολόγηση, ρομαντικά νέα, νέες και απρόσμενες συναντήσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Τα συναισθηματικά σας επιτέλους πάνε σύμφωνα με τα σχέδια σας. Οι μέρες μέχρι τα τέλη της εβδομάδας, θα σας δώσουν ευκαιρίες για εποικοδομητικό διάλογο με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Καρκίνος: Θα υπάρξει αρκετή πίεση χρόνου πάνω σας, προκειμένου να μπορέσετε να βρείτε την χρυσή τομή με την συναισθηματική σας σχέση. Οι ελεύθεροι θα δεχτούν ερωτικές προτάσεις.

ζωδια – Ζυγός: Η μυστικοπάθεια που σας διακατέχει τον τελευταίο μήνα έχει παραξενέψει το συντροφικό σας ταίρι. Αν υπάρχει κάτι κρυφό, επιλύστε το άμεσα… κίνδυνος αποκαλύψεων.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην κάνετε πειράματα με το παρελθόν σας. Η περιέργεια σε θέματα αισθημάτων δεν φέρνει ποτέ καλά αποτελέσματα, και ιδίως σε εποχές που τα περισσότερα και ο περισσότεροι είναι .. απάτη!

taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δυσκολεύεστε στο να πάρετε αποφάσεις για την συναισθηματική σας ζωή. Το σύμπαν θα σας ενισχύσει με αλήθειες και γεγονότα στο να ξετυλίξετε το κουβάρι των σκέψεων σας.

ζωδια – Λέων: Η μέρα σας δημιουργεί ένα θετικό κλίμα στην διάθεση σας και αυτό θα φανεί και στον άνθρωπο σας. Όσοι είναι ελεύθεροι θα έχουν επίμονο φλερτ που θα τους ξενίσει.

ζωδια – Σκορπιός: Μοιράζεστε σε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις – κοινωνικά- επαγγελματικά -, και έχετε αφήσει τα προσωπικά σας στην τελευταία προτεραιότητα. Διορθώστε το άμεσα.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε στο κέντρο του κόσμου αυτού…και μέχρι τις 15/02 το σύμπαν είναι σύμμαχος σας, και θα σας κάνει όλα τα χατίρια, αν και εσείς κινητοποιηθείτε λίγο περισσότερο.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Προσπαθήστε πια να μην εμπλέκεστε σε κουβέντες που δεν σας οδηγούν σύντομα κάπου αποτελεσματικά. Αφήστε και τον σύντροφο σας όταν θα είναι έτοιμος, να κάνει πράματα για την σχέση σας.

ζωδια – Παρθένος: Σταθεροποιούνται όλες οι σχέσεις και σε όλα τα επίπεδα. Αυτοί που έχουν χωρίσει θα καταφέρουν να βρουν τη χρυσή τομή, για τη επανένωση με το πρώην συντροφικό ταίρι τους.

ζωδια – Τοξότης: Καθυστερήσεις θα έχετε μέσα στις επόμενες ημέρες-εβδομάδες στα σχέδια που έχετε οργανώσει για την σχέση σας. Αποφύγετε να πιέσετε… και δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές.

ζωδια – Ιχθύς: Τα μεγαλόπνοα σχέδια σας είναι βήμα πριν γίνουν πραγματικότητα. Συζητήστε περισσότερο και εντάξτε σε όλα αυτά το αγαπημένο ταίρι σας…θα βοηθήσει πολύ στο μεταξύ σας μελλοντικό δέσιμο.