ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.03 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.03 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 02 Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Συζητήσεις – λόγια που ενοχλούν
2) Σκέψεις άντρα
3) Θετικές συνεργασίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμη για να λύστε τις διαφορές σας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Έρχεται αυτό σε εσάς άμεσα.

ζωδια – Καρκίνος: Όλα μπορούν να διορθωθούν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε τελικά τις αληθινές σας προτάσεις, στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ζωδια – Ζυγός: Μην κοιτάτε συνεχώς το παρελθόν. Αυτό έχει λήξει και μπροστά σας, μέσα στον Μάρτιο, έχετε μια καινούργια συναρπαστική αγάπη που θα σας αλλάξει τα δεδομένα.

ζωδια – Αιγόκερως: Είναι μια εποχή που όλα δείχνουν να εξελίσσονται όπως εσείς τα θέλετε. Αυτό συμπεριλαμβάνει χρήμα και φρέσκα συναισθήματα.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Πανσεληνου 12/03 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Όλα έχουν αλλάξει και η δική σας η καρδιά ευτυχώς έχει επουλωθεί από τα άσχημα του παρελθόντος. Τα οικονομικά σας έχουν άνοδο!

ζωδια – Λέων: Εσείς και ο εγωισμός σας είστε μια χαρά. Αυτό βέβαια σας κάνει και αισθάνεστε μόνο αλλά τουλάχιστον έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

ζωδια – Σκορπιός: Πολύς τρίτος και άσχετος κόσμος έχει μαζευτεί εντός της σχέσης σας και μόνο προβλήματα τελικά σας δημιουργεί. Προστατέψτε τα κεκτημένα.

ζωδια – Υδροχόος: Όλα μπορούν να εξελιχτούν και να γίνουν καλύτερα. Από την μεριά του συντρόφου σας, θα έρθουν προτάσεις για θετικές αλλαγές.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε κολλήσει στις λεπτομέρειες. Ξεπεράστε τες, και αν τελικά το άτομο που σας ενδιαφέρει, είναι ακόμη διαθέσιμο, κάντε την κίνηση σας.

ζωδια – Παρθένος: Μπορεί στο τώρα, να είναι όλα μπερδεμένα μέσα στο κεφάλι σας, αλλά αυτό από την νέα εβδομάδα, θα αλλάξει και όλα θα βρουν τους ρυθμούς τους.

ζωδια – Τοξότης: Δεν είναι ακόμη η εποχή για αποκαλύψεις σε καινούργια άτομα. Αφήστε πρώτα αυτούς να κάνουν την δική τους κίνηση. Λίγη υπομονή.

ζωδια – Ιχθύς: Εσείς δεν είστε ούτε για ζόρια ούτε για εξηγήσεις. Όποιος θέλει και μπορεί, έχει ανοιχτό τον δρόμο να σας πλησιάσει. Οι υπόλοιποι θα απομακρυνθούν.