ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.06 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 12.06 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια που ενοχλούν
2) Σκέψεις για αλλαγές
3) Εργασιακές εξελίξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μην στέκεστε μόνο σε αυτά που σας λένε και σας υπόσχονται. Σίγουρα θα πρέπει να δείτε και τις πράξεις. που σας προσφέρονται.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να πλησιάσετε κάποιον που δεν σας έχει ακόμη δείξει κάτι ανάλογο. Δώστε χρόνο σε όλες τις πλευρές, για να συντονιστούν.

ζωδια – Ζυγός: Μπορεί στο τώρα να είχατε μπερδευτεί με τις περίεργες συμπεριφορές από τον άνθρωπο σας, αλλά αυτό είναι κάτι που θα λήξει τις επόμενες ημέρες.

ζωδια – Αιγόκερως: Ίσως και να χρειαστεί εσείς που ποτέ δεν βάζετε νερό στο κρασί σας, να χρειαστεί να γίνετε λίγο πιο διπλωμάτες, για να ισορροπήσετε την σχέση σας.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Από την νέα εβδομάδα, θα δείτε τον άνθρωπο σας να κάνει πιο σταθερές κινήσεις για τον δεσμό σας. Οι χωρισμένοι θα τα ξαναβρούν.

ζωδια – Λέων: Το τέλος αυτού του μήνα, θα σας έχει πολλές εκπλήξεις. Αυτό δεν αποκλείεται για κάποιους να σημαίνει, και επανασύνδεση με απλούς τρόπους.

ζωδια – Σκορπιός: Θα έρθετε σε πιο αναλυτικές και σοβαρές συζητήσεις, με τον άνθρωπο σας, που έχει κάνει ήδη τα πλάνα του, για το Καλοκαίρι σας.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε σε μια φάση, που υπάρχει η ανάγκη να αναθεωρήσετε κάποια πράματα που είπατε στον άνθρωπο σας, και τον αδίκησαν.

Διαβαστε τις  εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μπορείτε να κλείσετε αν τελικά αυτό επιθυμείτε, τις πόρτες στο παρελθόν σας. Ειδικά αν έχει βρεθεί και κάποιο καινούργιο άτομο, που σας γοητεύει.

ζωδια – Παρθένος: Οι επικοινωνιακές δυσκολίες που έχετε, μέσα σον δεσμό σας, σίγουρα θα ξεπεραστούν. Τα υπόλοιπα, έχουν να κάνουν και με τα οικονομικά σας.

ζωδια – Τοξότης: Ζητήματα γάμου και σοβαρών σχέσεων, φέρνει αυτή η νέα εβδομάδα, που σας αναγκάζει να πάρετε αληθινές και μόνιμες αποφάσεις.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε πέσει στον έρωτα κάποιου, που αυτήν την εποχή δεν είναι ελεύθερος. Αφήστε τον χρόνο να δείξει …την κατεύθυνση των συναισθημάτων.

zodia-zvdia-75