ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.02 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.02 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ της Σαββάτο 09 Τα Άνθη ( Ντάμα Μπαστούνι )

Καινούργιος έρωτας, λόγια έρωτα, επιθετική ζήλια. επανασύνδεση μετά από δύσκολο και μεγάλο χρονικό διάστημα,

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Χρειάζεστε απόλυτη ανασυγκρότηση, σε όλα τα επίπεδα αλλά ιδίως στο ερωτικό… που δείχνει να έχετε χάσει τον έλεγχο σας. Οι ημέρες είναι καλές για να μιλήσετε με το συντροφικό ταίρι σας.

ζωδια – Καρκίνος: Αξιοποιήστε τις ερχόμενες ευκαιρίες που σας εμφανίζονται και δημιουργήστε, τις κατάλληλες συνθήκες για να έρθει πιο κοντά στο ταίρι σας… Οι ελεύθεροι θα θελήσουν να μείνουν τελείως μόνοι τους.

ζωδια – Ζυγός: Οι μέρες μέχρι τα τέλη του μήνα των Ιχθύων, είναι σημαντικές, καθώς σας έχουν τεθεί αυστηρά χρονικά όρια από τον άνθρωπο σας… ή από εσάς σε αυτόν. Τιμήστε τον λόγο σας και πράξτε αναλόγως

ζωδια – Αιγόκερως: Προωθήστε τους προσωπικούς σας στόχους…. και φυσικά αυτούς θα πρέπει να τους γνωρίζει και το ταίρι σας. Μιλήστε ειλικρινά και ακούστε και τα θέλω της άλλης πλευράς.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Θα ζοριστείτε αρκετά να φέρτε εις πέρας ερωτικές υποθέσεις που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Κρατήστε το ταίρι σας μακριά.

ζωδια – Λέων: : Μετρήστε τι κερδίζετε και τι χάνετε στην σχέση σας. Οι μέρες είναι κατάλληλες για έναν απολογισμό, και ακόμα καλύτερα εν την παρουσία και πλήρη γνώση και του ανθρώπου σας.

ζωδια – Σκορπιός: Θα δεχτείτε προτάσεις από τρίτα άτομα …για να σας κάνουν νέες γνωριμίες – προξενιά-. Αν σας ενδιαφέρει μια τέτοια ιδέα, το σύμπαν βοηθάει στην επιτυχία της. Επιδιώξτε το.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλά τα γεγονότα και ο νέος κόσμος που καλείστε να βάλετε σε μια σειρά στην προσωπική σας ζωή… που τις τελευταίες εβδομάδες έχει χάσει την σταθερότητα της.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Απολαύστε όσα έχετε κατακτήσει. Για τους ελεύθερους που δεν έχουν ακόμα κάτι σοβαρό, ευχάριστες και διαφορετικές ειδήσεις από παλαιότερη, γνωριμία προσεχώς.

ζωδια – Παρθένος: Κάποιος μέσα στην σχέση δεν έχει τηρήσει τα συμφωνηθέντα. Πολλές οι ανατροπές των επόμενων ημερών που θα σας εκπλήξουν… αλλά και θα σας φανερώσουν αλήθειες.

ζωδια – Τοξότης: Η υπερβολή που ζείτε τις τελευταίες ημέρες θα σας οδηγήσει σε γρήγορη απογοήτευση. Το άτομο που έχει εισβάλει στην ζωή σας … δεν είναι αυτό που δείχνει.

ζωδια – Ιχθείς: Συμβαίνουν αρκετά στο παρασκήνιο και θα χρειαστεί να έχετε την προσοχή σας τεταμένη και αφυπνισμένη. Μη ακούσετε απλά τι θα σας αναφέρουν… ψάξτε και πιο βαθιά.