ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.03 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.03 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 14 Η Αλεπού ( 09 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις που γίνονται πράξη
2) Κουτσομπολιά γυναικών
3) Συνεργασίες υπό δοκιμή.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλά αυτά που έχετε πει μέσα στην σχέση σας και ίσως και τα περισσότερα να μην τα εννοούσατε. Στο δικό σας χέρι είναι να τα διορθώσετε.

ζωδια – Καρκίνος: Οι σκέψεις σας είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές, του συντρόφου σας για τα επόμενα κοινά σας βήματα. Ο Μάρτιος σας έχει πολλές εκπλήξεις.

ζωδια – Ζυγός: Ο χωρισμός σε καμία περίπτωση δεν είναι ένας τέλος στην προσωπική σας ζωή. Οι επόμενες ημέρες, σας κάνουν να αισθάνεστε πολύ καλύτερα.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι πρώτες ημέρες τις καινούργιας εβδομάδας, σας βρίσκουν ανάμεσα σε πολύ κόσμο, που θέλει να σας πλησιάσει αισθηματικά.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Εσείς έχετε μπλεχτεί ανάμεσα σε δύο ερωτικές ιστορίες που μόνο, σας έχουν εκθέσει σε τρίτα πρόσωπα. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το προσέξετε.

ζωδια – Λέων: Αυτό που έχετε ζητήσει από τον άνθρωπο σας, θα γίνει μέσα σε αυτόν τον μήνα. Όλα αλλάζουν και εσείς έρχεστε πιο κοντά, στα θέλω σας.

ζωδια – Σκορπιός: Αυτό που έχετε μέσα στο κεφάλι σας, εμμονικά μόνο πιέζει τον άνθρωπο σας. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και οι αλήθειες θα φανούν.

ζωδια – Υδροχόος: Όλα και όλοι σας υποστηρίζουν. Είναι μια καλή εποχή που θα δείτε νέους έρωτες και πραγματικά συναισθήματα, να σας κυκλώνουν.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε μνήμη ελέφαντα. Αυτό είναι και κάτι που σας σώζει τις περισσότερες φορές, από το να επιστρέψετε πίσω σε λάθος καταστάσεις.

ζωδια – Παρθένος: Το ηθικό σας είναι τονωμένο. Σε αυτό συμβάλει και μια καινούργια γνωριμία, που έχει παρουσιαστεί στην καθημερινότητα σας.

ζωδια – Τοξότης: Δεν είσαστε και από τα πιο ευκολόβολα παιδιά. Αν δεν περάσει το δικό σας δεν κινείστε. Αυτό μέσα σε σχέσεις, όμως μόνο εμπόδια μπορεί να βάλει.

ζωδια – Ιχθύς: Σε λίγες ημέρες, ο Ήλιος φεύγει από πάνω σας και σας κάνει να δείτε πια πιο καθαρά, ποιος και τι αξίζει τελικά να παραμείνει στην ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις