ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.05 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.05 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 35. Η Άγκυρα ( 09 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτική μονιμότητα
2) Σκέψεις για επανασύνδεση
3) Συνεργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Τα μικρά εμπόδια που βγαίνουν στον δρόμο σας, θα απομακρυνθούν άμεσα. Τα καλά πράματα στον έρωτα, αργούν να γίνουν.

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε αρκετά ερωτευμένοι και αυτό είναι κάτ, που σας κάνει να σκεφτείτε κάποια επόμενα βήματα, με τον άνθρωπο σας. Αυτό το Καλοκαίρι.

ζωδια – Ζυγός: Εάν δεν έχετε ακόμη ισορροπήσει τα οικονομικά –επαγγελματικά σας, το καλύτερο θα ήταν, να μην πιέσετε για αισθηματικές δεσμεύσεις τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Και εσείς οι ίδιοι αντιλαμβάνεστε, ότι δεν έχετε και πάρα πολύ χρόνο πια, για να εκφράσετε στον άνθρωπο σας, αυτά που του κρύβετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η οπτική σας γωνία, δεν είναι η ίδια με αυτήν του συντρόφου σας. Το ότι είσαστε μέσα σε σχέση δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε ταυτόσημοι.

ζωδια – Λέων: Κάποιος από το παρελθόν σας, θα σας στείλει σινιάλα για επανασύνδεση. Αυτήν την φορά μην κάνετε τα ίδια λάθη, δεν σας τιμά.

ζωδια – Σκορπιός: Δεν έχετε κανένα όφελος, να πηγαίνετε πίσω στο παρελθόν και να ζητάτε συνεχώς ευκαιρίες για να είστε και πάλι, μαζί με κάποιον που ακόμη αγαπάτε.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε μέσα σε μια καλή ψυχολογική κατάσταση, και το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό έχει τον θετικό του αντίκτυπο, μέσα στην σχέση σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Η γοητεία σας, έχει φέρει πολύ νέο κόσμο στα λημέρια σας, και αυτό είναι κάτι που θα σας κάνει πια να ξεχάσετε όλα αυτά, που έχουν γίνει στο παρελθόν.

ζωδια – Παρθένος: Είσαστε ικανοί για όλα. Αυτό είναι και κάτι που το φοβάται ο σύντροφος σας, και ζηλεύει πάρα πολύ. Κάντε και εσείς κάτι από την δική σας πλευρά.

ζωδια – Τοξότης: Τα λόγια σας, έχουν ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, και αυτό είναι κάτι που μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, θα σας φέρει σε σοβαρές συζητήσεις.

ζωδια – Ιχθύς: Οι εργασιακές σας φιλοδοξίες, έχουν σκιάσει την ερωτική σας σχέση. Κινητοποιηθείτε και θα δείτε πρακτικές αλλαγές σε όλα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις