ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.05 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.05 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 03. Το Πλοίο ( 10 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Εξελίξεις σε αισθηματικά
2) Σκέψεις για το παρελθόν
3) Συνεργασίες – νέα εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μπορεί να μην είστε λίγο εκνευρισμένοι, με όλα αυτά που έχετε περάσει, το τελευταίο διάστημα με τον άνθρωπο σας, αλλά ευτυχώς είναι μόνο παροδικό.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν είστε σε φάση να μπλέξετε και πάλι με περιπέτειες και ανούσια φλερτ. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε λίγο μόνοι σας.

ζωδια – Ζυγός: Μπορεί στο τώρα να αντιλαμβάνεστε σθεναρές αντιρρήσεις και αντιστάσεις, από τον άνθρωπο σας, αλλά είναι θέμα λίγου χρόνου, για να το ξεπεράσετε.

ζωδια – Αιγόκερως: Ανοίξτε τα όμορφα σας μάτια, και δείτε ποιοι είναι τελικά αυτοί, που σας αγαπούν. Το παρελθόν μάλλον, κρατήστε το έξω από τον ανταγωνισμό.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Θα πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά, όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, και να κυνηγήσετε τώρα που μπορείτε τις λύσεις.

ζωδια – Λέων: ΟΙ μοναχικές στιγμές, κάποιες φορές σας κάνουν να σκεφτείτε όλα ατά που κάποτε είχατε. Μπορείτε λοιπόν να προσπαθήσετε να τα ξαναέχετε.

ζωδια – Σκορπιός: Θα δεχτείτε την πρακτική βοήθεια, κάποιου ατόμου, που μέσα του έχει και συναισθήματα ερωτικά για εσάς. Να περιμένετε εξελίξεις άμεσα.

ζωδια – Υδροχόος: Οι σχέσεις και οι άνθρωποι, που δεν έχουν κάτι να σας δώσουν, θα πρέπει να τους απομακρύνετε από το γόνιμο παρόν σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Θα σας γίνουν πολλές προτάσεις, από τον άνθρωπο σας. Εσείς καλείστε, σύμφωνα με τα δικά σας δεδομένα, να διαλέξετε αυτήν που σας ενδιαφέρει.

ζωδια – Παρθένος: Όσο το Καλοκαίρι πλησιάζει, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανάγκη σας, για να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα με τον σύντροφο σας.

ζωδια – Τοξότης: Η καρδιά σας, είναι μοιρασμένη, αλλά το μυαλό σας, δεν δίνει καμία λύση. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει πάρετε τον χρόνο σας και να αποφασίσετε.

ζωδια – Ιχθύς: Ο εγωισμός σας, είναι και εν τέλει αυτός που σας κρατάει εντός των πλαισίων, της αξιοπρέπειας σας. Οτιδήποτε άλλο θα είναι συμβιβασμός.

zwdia