ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.09 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 14.09 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 36. Ο Σταυρός ( 06 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Εξηγήσεις από άντρα
2) Ερωτική εύνοια
3) Εργασία και εξέλιξη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αυτά που λέτε δεν έχουν καμία σημασία, αν τελικά δεν μπορείτε άμεσα να τα υποστηρίξετε με τα έργα σας. Κάτι τέτοιοι περιμένει και η άλλη πλευρά.

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε με το ένα πόδι να φύγετε – εκτός της σχέσης σας. Αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά και σίγουρα αυτό δεν μπορεί να διορθωθεί.

ζωδια – Ζυγός: Οι σκέψεις που κάνετε, καλό θα ήταν να τις παιδέψετε λίγο ακόμη μέσα στο μυαλό σας, πριν τις πείτε στον άνθρωπο σας. Θα το προβληματίσετε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Αν δεν έχουν έρθει ακόμη τα πράματα… όπως τα είχατε μέσα στα σχέδια σας, μπορείτε ακόμη και στο τώρα να κάνετε μια προσπάθεια.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Κάποια στιγμή θα πρέπει να ξεχάσετε όλα τα άσχημα και τα πικρά που συντελέστηκαν στο παρελθόν… και να βρείτε τον εαυτό σας.

ζωδια – Λέων: Αν δεν θέλετε να τσακώνεστε συνέχεια με τον άνθρωπο σας, καλό θα ήταν να βρείτε την πηγή που σας αναστατώνει, και να την εξαλείψετε οριστικά.

ζωδια – Σκορπιός: Πολλά αυτά που λέτε αλλά θα πρέπει να είσαστε άκρως προσεχτικοί, για να μην εκτεθείτε και ειδικά σε άτομα που σας αγαπούν.

Διαβαστε Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017-18  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Υδροχόος: Δεν έχετε ούτε την διάθεση, ούτε και τον χρόνο για να ασχολείστε με άτομα που δεν σας έχουν δείξει κάτι ουσιαστικό, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς έχετε πολλές και διαφορετικές προτάσεις, που σας έλκουν το ενδιαφέρον, και καλείστε αυτό το διάστημα, να κάνετε τις τελικές σας επιλογές.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια – Παρθένος: Κάποιες στιγμές αντιλαμβάνεστε και εσείς ότι τα πράματα επικοινωνιακά, μέσα στην σχέση σας, ξεφεύγουν. Κάντε κάτι καλύτερο για τους δύο σας.

ζωδια -Τοξότης: Οι θέσεις και οι σκέψεις – προτάσεις σας, μέσα στον γάμο σας – σχέση σας, έχουν κάνει τον άνθρωπο σας, να σας θέλει ακόμη περισσότερο.

ζωδια – Ιχθύς: Αν δεν έχετε σκοπό, να πάτε την παρούσα σχέση σας σε έναν πιο δεσμευτικό επίπεδο, σίγουρα και επιβάλλεται, να το πείτε στην άλλη πλευρά.

zodia-zvdia-75