ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.01 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.01 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 21. Το Βουνό ( 8 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια και πράξεις
2) Ανδρικές προτάσεις
3) Νέα επιχειρηματικές δράσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Ο λόγος σας, αν θέλετε να είναι ισχυρός θα πρέπει να τον υποστηρίξετε με τις σχετικές πράξεις. Αυτό θα εκτιμηθεί δεόντως!

ζωδια – Καρκίνος: Η διακριτική σας συμπεριφορά, έχει γοητεύσει το πλήθος. Κάποιος θα ξεχωρίσει και θα θελήσει, να σας πλησιάσει με τρόπο που θα σας εκπλήξει.

ζωδια – Ζυγός: Δεν μπορούν όλα να γίνουν, όπως τα θέλετε. Η σχέση σας περνάει κρίση εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Κάντε τις σχετικές διορθωτικές κινήσεις.

ζωδια – Αιγόκερως: Τα αρχικά σας πλάνα, έχουν αρχίσει και γίνονται πραγματικότητα. Αυτό συμπεριλαμβάνει και την αισθηματική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Ενδιαφέρουσες ειδήσεις, θα ακούσετε και που αφορούν μια πιο παλιά σας γνωριμία που επιθυμεί, να σας ξαναπλησιάσει και να γίνετε και πάλι ζευγάρι.

ζωδια – Λέων: Έχετε την πλήρη επίγνωση των λαθών, που έγιναν το τελευταίο χρονικό διάστημα μέσα στην σχέση σας. Μην τα επαναλάβετε, δεν θα έχει καλή συνέχεια.

ζωδια – Σκορπιός: Μέχρι το τέλος του μήνα, το συντροφικό σας ταίρι, θα έχει κάνει κάποιες προτάσεις για εσάς του δύο ,και θα αφορούν εν δυνάμει δέσμευση.

ζωδια – Υδροχόος: Όλα είναι πια ισορροπημένα μέσα στην ζωή σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας οδηγήσει στην αισθηματική και οικονομική επιτυχία.

prodosia

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ίσως να πρέπει να σκεφτείτε δύο και τρεις φορές, αν τελικά θέλετε να περάσετε σε φάση πιο μόνιμης δέσμευσης, με το άτομο με το οποίο είστε τώρα.

ζωδια – Παρθένος: Οι ψευδαισθήσεις έχουν πια τελειώσει. Αυτό που αποζητάτε είναι να έρθετε και πάλι στους ρυθμούς της ζωής, που εσείς πια επιθυμείτε.

ζωδια – Τοξότης: Οι συνθήκες που επικρατούν μέσα στην σχέση σας, δεν σας επιτρέπουν να σκεφτείτε γάμο – συγκατοίκηση. Από την Άνοιξη αυτό θα αλλάξει.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε ιδιαίτερα αγαπητοί, σε όλους, αυτήν την χρονική περίοδο. Προσοχή ειδικά εσείς οι εν σχέση, που ίσως και να σας παρουσιαστούν ερωτικά διλήμματα.