ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.03 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.03 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης Τα Συννεφάκια ( Ρήγας Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Μοναχικές σκέψεις άντρα
2) Δρόμος και επισκέψεις
3) Επιτυχίες στην εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλα έχουν στραφεί υπέρ σας. Το άτομο που μέχρι τώρα δεν σας έδινε ούτε την ερωτική του ματιά, τώρα θα έρθει και να σας ζητήσει κάτι περισσότερο.

ζωδια – Καρκίνος: Μια αλλαγή θέλει να κάνει ο άνθρωπος σας, στην σχέση σας. Ίσως και να σας πλησιάζει μια πρόταση γάμου ή κάτι σχετικό. Αναμείνατε.

ζωδια – Ζυγός: Μην κοιτάτε το παρελθόν. Δεν έχει σημασία τι έγινε στο τότε. Αυτός ο μήνας είναι γεμάτος, από καινούργιες γνωριμίες που θα σας εκπλήξουν.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην είστε και τόσο πια επιθετικοί. Σίγουρα είσαστε ψυχικά κουρασμένοι, αλλά ο άνθρωπος σας, δεν φταίει να την πληρώνει!

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε μεταξύ δύο επιλογών που συσχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Τουλάχιστον αποφασίστε τι θέλετε, μέσα στο άμεσο επόμενο διάστημα.

ζωδια – Λέων: Υπάρχει ένας νέος έρωτας που σας έχει τρελάνει. Αυτό και κάτω από την δική σας δομή και ωριμότητα, θα εξελιχτεί σε δυνατή αγάπη.

ζωδια – Σκορπιός: Από την μέρα που έχετε χωρίσει, έχετε σταματήσει να συσχετίζεστε και με τους φίλους και με τις παρέες σας. Λάθος στάση.

ζωδια – Υδροχόος: Από την νέα εβδομάδα, θα έχετε πολλά ευχάριστα νέα, που θα σας κάνουν να δικαιωθείτε για τις επιλογές σας, στον αισθηματικό τομέα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς ποτέ δεν παραδίδετε τα όπλα. Άρα δεν έχετε ούτε στο τώρα κάποια σοβαρή δικαιολογία, για να είστε σε θλίψη και απομόνωση.

ζωδια – Παρθένος: Από τις 21/03 και μετά όλα αλλάζουν. Εσείς μπαίνετε σε μια εποχή που θα δείτε αλλαγές στα ερωτικά και οικονομικά σας.

ζωδια – Τοξότης: Εσάς σας αγαπούν πολύ. Αυτό είναι και κάτι που θα το εισπράξετε σε μεγάλες δόσεις και από τον άνθρωπο σας, αλλά και τους φίλους σας.

ζωδια – Ιχθύς: Έχετε κάποιο μυστικό, που θα σας κάνει να νιώσετε πια απελευθερωμένοι. Κάποιος από το παρελθόν γυρίζει με νέες προτάσεις ανά χείρας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις