ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.05 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.05 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 15. Η Αρκούδα ( Δέκα Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Θεωρίες αγάπης – έρωτα
2) Σκέψεις για το παρελθόν
3) Προτάσεις για εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μην είσαστε τόσο επιθετικοί στο λόγο σας, και ειδικά με τον σύντροφο σας, που έχει όλη την καλή διάθεση να κάνει πολλά πράματα, για εσάς.

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς δεν έχετε κάτι περισσότερο να πείτε ή να δώσετε στον άνθρωπο σας. Δεν χρειάζεται. Αφήστε τον να κάνει και αυτός κάτι για την σχέση σας.

ζωδια – Ζυγός: Κάποιος από το παρελθόν σας, θα σας στείλει ερωτικά μηνύματα, ίσως και μέσα από κοινούς σας γνωστούς. Σκεφτείτε τι θέλετε.

ζωδια – Αιγόκερως: Η εικόνα σας, δεν είναι και η καλύτερη. Αυτό έχει να κάνει άμεσα με όλα αυτά τα δύσκολα, που έχετε περάσει, μέσα από δύσκολους χωρισμούς.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε μπλέξει τα οικονομικά σας με τα ερωτικά σας, για ακόμη μια φορά. Αυτό που έχει σημασία, είναι κανείς από τους δύο τομείς, να μην έχει πρόβλημα.

ζωδια – Λέων: Δεν είστε και τα πιο διαλλαχτικά ζώδια. Ωστόσο, στην αγάπη το καλύτερο θα ήταν να υπάρξει και ένας συναισθηματικός διάλογος…συνεχείς.

ζωδια – Σκορπιός: Δεν έχετε και πολύ διάθεση αυτές τις ημέρες. Το καλύτερο θα ήταν να μιλήσετε στον άνθρωπο σας και να βρείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν είσαστε σε θέση άμυνας. Μιλήστε για όλα αυτά που ζητάτε, στον άνθρωπο σας και θα δείτε ότι οι απαντήσεις, θα σας ικανοποιήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε μέσα σε όλα, εκ ζωδίου. Αυτό είναι και μια μόνιμη κατάσταση, που κάνει τον άνθρωπο σας, να ζηλεύει πολύ και… ίσως να μην του αξίζει.

ζωδια – Παρθένος: Έχετε καταφέρει πολλά αυτό το χρονικό διάστημα, και το μόνο που απομένει, είναι να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις στην ερωτική σας ζωή.

ζωδια – Τοξότης: Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια πράματα να σας ανακοινώσει …ευχάριστα. Μάλλον οι Καλοκαιρινοί μήνες, εμπεριέχουν δέσμευση.

ζωδια – Ιχθύς: Τα λόγια και οι πράξεις που εισπράττετε από τον άνθρωπο σας, ακόμη δεν σας έχουν πείσει για την αλήθεια της καρδιάς του.