ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.09 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 15.09 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 04. Το Σπίτι ( Ρήγας Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Αισθηματικές εκπλήξεις
2) Ευχάριστες ανακοινώσεις
3) Ξαφνικό χρήμα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι σκέψεις και οι καταστάσεις που υπάρχουν αυτήν την εποχή γύρω σας, είναι μόνο θετικές και αυτό θα σας φέρει ένα πολύ παραγωγικό παρόν.

ζωδια – Καρκίνος: Αν δεν έχετε αυτά που θέλετε και δικαίως ζητάτε, από τον άνθρωπο σας, ίσως και να πρέπει να σκεφτείτε τι γίνεται μέσα στην σχέση σας.

ζωδια – Ζυγός: Όλα αυτά που έχουν γίνει στο πρόσφατο παρελθόν σας, θα πρέπει να τα περιορίσετε στην μνήμη σας και να δείτε το μέλλον με αισιοδοξία.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι μέρες αυτού που μήνα, θα σας δώσουν αρκετές ευκαιρίες έτσι ώστε να μπορέσετε να πάτε την αισθηματική σας σχέση πιο κάτω.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε χάσει πολύ καιρό, με τον να περιμένετε κάποιες απαντήσεις, που ίσως και να μην έρθουν ποτέ. Ενεργοποιηθείτε.

ζωδια – Λέων: Ο σκοπός που έχετε στο μυαλό σας, είναι να βρείτε και πάλι την αφορμή που θα κάνει ένα πρώην ταίρι σας, να γυρίσει πίσω.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Η αγκαλιά σας είναι άδεια, αλλά τουλάχιστον δεν αισθάνεστε μοναξιά. Αυτή η θετική στάση ζωής, που κρατάτε σας φτιάχνει και μια καλύτερη ψυχολογία.

ζωδια – Υδροχόος: Όλα αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, σας έχουν αποθαρρύνει πια από το να ψάξετε να βρείτε πιο ορθές και άμεσες λύσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι τρίτοι, που κατά καιρούς, σας λένε διάφορα για την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να τους βάλετε και έναν φραγμό.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια – Παρθένος: Ο άνθρωπος σας, έχει κάποια μικρά παράπονα από εσάς, που δεν τον έχετε τόσο κοντά σας, όσο κάποιες άλλες φορές.

ζωδια -Τοξότης: Οι μέρες μέχρι την επόμενη βδομάδα, θα σας φέρουν αρκετά θετικά νέα και ίσως και έναν πιο παλιό σας έρωτα, που θα σας εκπλήξει.

ζωδια – Ιχθύς: Όλα έχουν ένα τίμημα, για να γίνουν. Άρα, μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να κάνουν κάτι περισσότερο για εσάς, και χωρίς αντίκρισμα.