ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.01 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.01 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 24. Η Καρδιά ( Βαλές κούπα)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Επιτυχίες στον έρωτα
2) Διασκέδαση με φίλους
3) Χρήμα και φήμη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι σκέψεις σας, είναι πολλές αυτό το χρονικό διάστημα, και σας καθηλώνουν. Βρείτε τι είναι επιτέλους αυτό που σας φταίει και διορθώστε το άμεσα.

ζωδια – Καρκίνος: Κάποιος σας έχει βάλει στο ερωτικό του στόχαστρο, και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχετε την ευθεία κρούση, για να σας κάνει τις αποκαλύψεις.

ζωδια – Ζυγός: Οι ρυθμοί της ζωής σας, κάθε μέρα όλο και ανεβαίνουν. Ίσως να έχει έρθει και το πλήρωμα του χρόνου, για να μιλήσετε και πιο σοβαρά με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Το να έχετε διπλές καταστάσεις, στην αισθηματική σας ζωή, είναι κάτι που απλά σας καθυστερεί από όλα αυτά, που πρέπει να κάνετε για εσάς τους ίδιους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Βάλτε επιτέλους τα όρια χρόνου, μέσα στην αισθηματική σας σχέση. Αυτά που ζητάτε, αν τελικά δεν μπορούν να σας αποδοθούν, ίσως να πρέπει να σκεφτείτε και τον χωρισμό.

ζωδια – Λέων: Έχετε πολλούς θαυμαστές και το ξέρετε. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να μπορείτε να διαλέξετε και έναν ξεχωριστό άνθρωπο, για να συμπληρώσει την καρδιά σας.

ζωδια – Σκορπιός: Έχετε πια άποψη για όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην σχέση σας. Ότι πια δεν σας αρέσει, ή δεν σας ικανοποιεί είτε διορθώστε το, είτε απλά απομακρυνθείτε.

ζωδια – Υδροχόος: Όλα κινούνται γύρω από εσάς. Ειδικά οι ελεύθεροι θα έχουν και μια παραπάνω βοήθεια από το σύμπαν για να βρουν το άτομο των ονείρων τους.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς μπορείτε να διαλέξετε. Είτε να μείνετε μόνοι σας, είτε να τα βρείτε με τον άνθρωπο σας, που δείχνει να έχει συνετιστεί από όλα αυτά που του προτείνατε.

ζωδια – Παρθένος: Όλα είναι μπερδεμένα μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας. Αυτό ξεκινάει και τελειώνει στην αισθηματική σας ζωή. Κάντε και εσείς κάτι για αυτό.

ζωδια – Τοξότης: Οι μέρες μέχρι να λήξει ο μήνας, θα σας αποδώσουν αρκετές ευκαιρίες για βρεθείτε και πάλι κοντά στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

ζωδια – Ιχθύς: Η καινούργια εβδομάδα, ξεκινάει και σας φτιάχνει την διάθεση με πολλά φλερτ και γνωριμίες, που θα σας ξαναβάλουν στο παιχνίδι της αγάπης.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις