ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.05 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 16.05 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 19. Ο Πύργος (06. Μπαστούνι)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Προτάσεις που ενδιαφέρουν
2) Σκέψεις για το μέλλον
3) Εργασιακά καλά νέα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Έχετε παγιδεύσει στο μυαλό και την καρδιά σας, μέσα σε καταστάσεις από το παρελθόν, που μόνο πια σας στεναχωρούν.

ζωδια – Καρκίνος: Κάποιος από τον φιλικό – κοινωνικό σας χώρο, έχει έρωτα μέσα στην καρδιά του για εσάς. Είναι θέμα λίγου χρόνου για να σας το αποκαλύψει.

ζωδια – Ζυγός: Δεν ξέρετε και εσείς τι να κάνετε πια. Αυτό που έχει σημασία είναι να αφήσετε τον άνθρωπο σας, να κάνει την επόμενη κίνηση του.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα αυτά που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, μέσα στον δεσμό σας, ίσως και να σας αποκάλυψαν κάποιες πτυχές του συντρόφου σας που δεν ξέρατε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεν έχετε κάτι ιδιαίτερο πια να περιμένετε από τον άνθρωπο σας. Μάλλον, έχει έρθει η κατάλληλη ώρα για αλλαγές σε κάθε επίπεδο.

ζωδια – Λέων: Μην φοβάστε να πείτε αυτό που έχετε μέσα στο μυαλό στον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανόν είναι να συμφωνήσει μαζί σας… και σε όλα.

ζωδια – Σκορπιός: Δεν ξέρετε ποιος από όλους σας λέει αλήθεια και ποιος, απλά θέλει να περάσει την ώρα του. Δώστε λίγο χρόνο σε όλες τις πλευρές και θα δείτε τι πραγματικά συμβαίνει.

ζωδια – Υδροχόος: Μπορεί να υπάρχει ακόμη μέσα σας μια ερωτική σπίθα, για κάποιον παλιότερο έρωτα, όμως θα πρέπει άμεσα να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς και τα ερωτικά σας κόλπα, έχετε φέρει δίπλα σας, έναν καινούργιο έρωτα, που ίσως και να γίνει η μεγάλη σας αγάπη… ζωής!

ζωδια – Παρθένος: Δεν χρειάζεται να πιέζετε τόσο πολύ τον εαυτό σας για να είσαστε αρεστοί στον καινούργιο άνθρωπο που έχετε γνωρίσει. Δώστε απλά χρόνο.

ζωδια – Τοξότης: Οι σχέσεις που έχουν τελειώσει, ίσως και να έχουν ακόμη μια ερωτική ευκαιρία γύρω στις μέρες της αλλαγής του ζωδίου.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε μέσα σε μια συνεχή αισθηματική αναστάτωση, που δεν σας προσφέρει κάτι. Αν υπάρχει κάτι που μπορεί να σας χαλαρώσει, ζητήστε το από τον άνθρωπο σας.

zwdia