ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.03 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.03 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 04. Το Σπίτι ( Ρήγας κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Προτάσεις μόνιμες
2) Λόγια αγάπης
3) Συντροφική σχέση.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλα έχουν μπερδευτεί μέσα στο κεφάλι σας και σας κάνουν να αισθάνεστε μόνοι, και χωρίς κανείς να μπορεί να σας καταλάβει. Λίγη λοιπόν υπομονή.

ζωδια – Καρκίνος: Ούτε και εσείς ξέρετε όλα τα μυστικά, που κρύβει μέσα στην καρδιά του τα ταίρι σας. Όμως, έχετε όλον τον χρόνο για να τα ανακαλύψετε.

ζωδια – Ζυγός: Από την ερχόμενη εβδομάδα, θα δείτε και εσείς ότι όλα αλλάζουν προς το καλύτερο για τα οικονομικά σας ζητήματα. Ακολουθεί και το αισθηματικό κομμάτι.

ζωδια – Αιγόκερως: Αν έχετε τόσες πολλές απορίες για το παρελθόν του συντρόφου σας, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να τον ρωτήσετε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Από τις επόμενες ημέρες, θα έχετε πολλά να μάθετε για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι φίλοι σας φέρνουν πληροφορίες… ενδιαφέρουσες.

ζωδια – Λέων: Αν δεν έχετε σκοπό να πάτε πιο σοβαρά με τον άνθρωπο σας, τότε θα ήταν έντιμο από την δική σας πλευρά, να το πείτε ευθέως.

ζωδια – Σκορπιός: Όλα έχουν τροποποιηθεί προς το καλύτερο μέσα στον δεσμό σας. Άρα έχει έρθει η σωστή ώρα να ασχοληθείτε παραπάνω, με τα οικονομικά σας.

ζωδια – Υδροχόος: Κάποιος σας έχει στεναχωρήσει. Αυτό που χρειάζεται το τώρα είναι να βρεθείτε κατά μόνας, και να ξεδιαλύνετε σκέψεις και δράσεις.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μια εξαιρετική ημέρα, που μπορείτε να μιλήστε πιο ανοιχτά στον άνθρωπο σας για όλα αυτά, τα θέματα, παλιά και καινούργια που σας απασχολούν.

ζωδια – Παρθένος: Ασχοληθείτε παραπάνω με την εξωτερική σας εμφάνιση, και τα θέματα που άπτονται της οικογενειακής σας καθημερινότητας. Έχετε χαλαρώσει.

ζωδια – Τοξότης: Ίσως και να έχετε μπερδευτεί με τα σινιάλα, που σας κάνει ένα καινούργιο πρόσωπο. Πλησιάστε και πάρτε τις πληροφορίες που ζητάτε.

ζωδια – Ιχθύς: Εσείς και ο εγωισμός σας τα έχετε κάνει όλα πάλι άνω κάτω. Κάποιος έχει πληγωθεί και χρειάζεται την προσοχή και την φροντίδα σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

xartomanteia