ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.09 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 17.09 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 26. Το Βιβλίο ( Δέκα Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Εκπλήξεις ερωτικές
2) Δώρα αισθηματικά
3) Αλλαγές στην εργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Αν τελικά όλο αυτό που σας συμβαίνει είναι ένας νέος έρωτας, μην πιέζεστε. Απολαύστε το αλλά … χωρίς να προκαλείτε πόνο και προβλήματα γύρω σας.

ζωδια – Καρκίνος: Πολλά αυτά που θα ακούσετε από τον άνθρωπο σας, που το πιο πιθανόν είναι να σας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό. Ακολουθούν και τα οικονομικά σας.

ζωδια – Ζυγός: Οι σκέψεις που κάνετε για κάποιο πρώην φλερτ σας, που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε σε έρωτα, έχουν πολλαπλασιαστεί σε ανάγκη για επαφή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Αιγόκερως: Οι τρόποι σας, μάλλον έχουν ενοχλήσει τον άνθρωπο σας, που σας έρχεται με πολλά παράπονα και επιζητεί δραστικές αλλαγές.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεν θα χρειαστεί να είσαστε σε μια αναμονή, για να πάρετε τις απαντήσεις που θέλετε από τον άνθρωπο σας. Εκπλήξεις σας πλησιάζουν.

ζωδια – Λέων: Οι δρόμοι που έχετε πάρει, μάλλον δεν είναι και οι πιο σωστοί για εσάς. Οι ερωτικές περιπέτειες… μόνο σας καταναλώνουν χωρίς λόγο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Σκορπιός: Στα αυτιά σας, δεν έχουν ακουστεί καλά, οι καινούργιες προτάσεις που σας έκανε ο άνθρωπος σας, για το μέλλον της σχέσης σας.

ζωδια – Υδροχόος: Θα πρέπει μέσα σε αυτόν τον μήνα, να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα, που θα σας δείξουν την πορεία της σχέσης σας.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μην ακούτε ποτέ και κανέναν, για αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στην σχέση σας. Από την νέα εβδομάδα, απλά εκφραστείτε στον άνθρωπο σας.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια – Παρθένος: Υπάρχουν ακόμη ανοιχτές πληγές, από μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία που σας έχει γίνει εμμονή. Κάντε κάτι για αυτό.

ζωδια -Τοξότης: Όλος ο υπόλοιπος μήνας, θα κυλήσει μέσα σε μια ερωτική και χαλαρή ατμόσφαιρα, για εσάς και τον άνθρωπο σας, που τόσο σας αγαπά.

ζωδια – Ιχθύς: Οι θέσεις σας αλλά και οι πράξεις σας δείχνουν, ότι μάλλον θα τεντώσετε πολύ το σχοινί, και μέχρι οι λύσεις να έρθουν στην επιφάνεια.

zodia-zvdia-75