ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.05 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.05 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 27. Το Γράμμα ( 07 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Νέα από εραστή
2) Λόγια αγάπης
3) Νίκη σε νομική υπόθεση

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Μια παλιά σας υπόθεση θα σας βάλει σε σκέψεις για όλα αυτά που δεν ζείτε… στο τώρα σας. Οι εξελίξεις θα τρέξουν άμεσα και εσείς πρέπει να είσαστε προετοιμασμένοι.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες για να πείτε στον άνθρωπο σας. Αυτό που έχει σημασία, είναι να δείτε τι τελικά επιθυμείτε εσείς.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε πολλά ζητήματα, που πρέπει να λήξετε μέσα στον τρέχοντα μήνα. Από την μια το ταίρι σας, που έχει ανάγκη για περισσότερη αγάπη, και από την άλλη η εργασία σας, που έχει απαιτήσεις.

ζωδια – Αιγόκερως: Μια παλιά σας αγάπη, έχει εμμονή με εσάς. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα δεχτείτε κάποιες διπλωματικές επικοινωνίες.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι σκέψεις σας, πηγαινοέρχονται στο ωραίο σας παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που πολλές φορές σας βάζει στον πειρασμό για να το ξαναψάξετε.

ζωδια – Λέων: Ο άνθρωπος σας, είναι σε μια φάση που όλα επιθυμεί να τα αλλάξει. Αυτό είναι και κάτι που άμεσα θα το συζητήσει μαζί σας.

ζωδια – Σκορπιός: Τα οικονομικά σας είναι δύσκολα, και αυτό κάποιες στιγμές σας κάνει να αισθάνεστε ανασφάλεια. Πάντως από το επόμενο διάστημα, θα έχετε θετικές εξελίξεις.

ζωδια – Υδροχόος: Η συντροφικότητα που σας προσφέρει το άτομο που έχετε δίπλα σας, δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Μάλλον θα πρέπει να συζητήσετε.

Διαβαστε αναλυτικα το Καρμικο ωροσκοπιο δεσμων σεληνης για καθε ζωδιο 

ζωδια φωτιας  ζωδια γης  ζωδια νερου  ζωδια αερα

zwdia-768

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Θα πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει πολύ πιο αρεστούς στον άνθρωπο και στους συνεργάτες σας.

ζωδια – Παρθένος: Μην ανοίγετε ακόμη τα χαρτιά σας, σε άτομα που δεν τα ξέρετε. Αφήστε τους άλλους πρώτα να κάνουν τις κινήσεις τους, προς εσάς.

ζωδια – Τοξότης: Ο σύντροφος σας, έχει πολλά δικά του θέματα, και σας ζητάει λίγο χρόνο για να ισορροπήσει και να βρει και πάλι τους δικούς του ρυθμούς.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε κουρασμένοι με τις εξελίξεις μέσα στον δεσμό σας. Αν κάτι άμεσα δεν αλλάξει, τότε θα πρέπει να μιλήσετε λίγο πιο σοβαρά.

zodia-zvdia-75