ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.01 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.01 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 28 Ο Άντρας ( Άσος κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Καινούργια γνωριμία
2) Πρόταση γάμου
3) Καινούργια συνεργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Διαλέξτε ανάμεσα σε πολλές προτάσεις, που σας γίνονται αυτήν την περίοδο την καλύτερη και την πιο κοντινή στα δικά σας δεδομένα.

ζωδια – Καρκίνος: Αν τελικά και εσείς αντιλαμβάνεστε, με κάθε τρόπο ότι η σχέση που έχετε δεν προχωράει, τότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποδεσμεύσετε εσάς και την άλλη πλευρά.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε αρκετές και ενδιαφέρουσες προτάσεις για την ερωτική σας ζωή. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλες μπορούν να είναι ταιριαστές, με τα δικά σας δεδομένα.

ζωδια – Αιγόκερως: Το χώρια δεν το αντέχετε από την σχέση σας. Αν μεσολαβούν χιλιομετρικές αποστάσεις, σκεφτείτε τρόπους για να τις μηδενίσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε μπει σε έναν μονόδρομο σκέψεων, που σας οδηγεί ίσως και σε λαθεμένα συμπεράσματα για την αισθηματική σας σκέψη, αλλά και τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Λέων: Οι βλέψεις που έχετε για έναν καινούργιο έρωτα, ίσως και να είναι υπερβολικές. Δώστε χρόνο και χώρο σε αυτόν τον άνθρωπο, για να σας γνωρίσει καλύτερα.

ζωδια – Σκορπιός: Ένας αισθηματικός χωρισμός, δεν είναι και το τέλος. Ίσα – ίσα, που θα σας βοηθούσε στο να ξαναβρείτε την ισορροπία και τα θέλω σας.

ζωδια – Υδροχόος: Οι κύκλοι του παρελθόντος, θα ξανανοίξουν και θα σας δώσουν ευκαιρίες για να φέρετε και πάλι στο προσκήνιο, συζητήσεις για επανασύνδεση.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Εσείς είστε αυτοί που κατά καιρούς δημιουργείτε ανασφάλεια και ένταση μέσα στην σχέση σας. Επίσης, περιορίστε και τις πολλές – πολλές δημόσιες σχέσεις.

ζωδια – Παρθένος: Το πιο πιθανόν είναι μέσα στον μήνα, εσείς οι ελεύθεροι να βρείτε αυτό που ζητάτε μια ζωή. Ανοίξτε λοιπόν τα μάτια σας και την αγκαλιά σας.

ζωδια – Τοξότης: Μπορείτε να έρθετε σε επαφή, με καινούργιο κόσμο, ίσως και λόγω εργασίας, αλλά με τρόπο που δεν θα πρέπει να κάνετε το ταίρι σας να ζηλέψει.

ζωδια – Ιχθύς: Κρατήστε την ψυχραιμία σας, και αυτό το διάστημα, μην πείτε πολλά. Είναι πολλές οι ανακοινώσεις και οι εκπλήξεις, που θα σας αποδοθούν.