ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.03 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 19.03 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 09 Τα Άνθη ( Ντάμα Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις από το παρελθόν
2) Προβληματισμός από το ταίρι.
3) Εκπλήξεις από τους φίλους

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλά τα λόγια και οι καυγάδες που έχουν εδραιωθεί μέσα στην σχέση σας. Είναι πια ο καιρός να μιλήσετε με αλήθειες, και να λύσετε τις όποιες διαφορές σας.

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε σε μια αμήχανη θέση. Κάποιος από το παρελθόν σας, έχει επανέλθει και ζητάει συγχώρεση αλλά και ευκαιρίες επανασύνδεσης.

ζωδια – Ζυγός: Μπορείτε να πείτε ότι ζείτε έναν μεγάλο έρωτα. Αυτό μέσα στις επόμενες 2-3 εβδομάδες, θα εξελιχτεί σε μια μεγάλη και δυνατή αγάπη.

ζωδια – Αιγόκερως: Είσαστε περικυκλωμένοι από φρέσκα πρόσωπα που σας τάζουν. Πάρτε λοιπόν τον χρόνο σας και μην χάνετε καμία ευκαιρία.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι εκπλήξεις λοιπόν συνεχίζονται. Το άτομο που μέχρι τώρα, σας έβαζε δυσκολίες και εμπόδια για να ξεκινήσει μια νέα σχέση, τώρα σας πλησιάζει με σοβαρές προτάσεις.

ζωδια – Λέων: Εσείς δεν είστε από αυτούς που θα απολογηθούν. Αν σε κάποιον δεν αρέσετε, δεν υπάρχει λόγος και να σας συναναστρέφεται. Η ζωή συνεχίζεται.

ζωδια – Σκορπιός: Δώρα αισθηματικά σας περιμένουν. Εσείς ειδικά που είστε και πολύ καιρό μόνοι σας, θα έχετε και κάτι νέο που θα γεμίσει την καρδιά σας.

ζωδια – Υδροχόος: Μέσα στα ερωτικά μπερδέματα και περιπέτειες είστε πάλι. Αν το συνεχίσετε κάποιος θα πληγωθεί και εσείς θα εκτεθείτε.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Προστατέψετε τον εαυτό σας, από την μετριότητα και την ελαφρότητα του κόσμου τούτου! Μη πιστεύετε ότι σας λέει ο κάθε ένας.

ζωδια – Παρθένος: Μπορείτε να έχετε πιο καλή σχέση με τον άνθρωπο σας, αν τελικά μιλήσετε και επικοινωνήσετε πιο ανοιχτά και χωρίς περιστροφές.

ζωδια – Τοξότης: Αν χρειαστεί να κάνετε κάποιες αλλαγές μέσα στην σχέση σας, απλά συζητήστε το με τον άνθρωπο σας και σίγουρα θα βρεθεί και η άκρη,

ζωδια – Ιχθύς: Σκεφτείτε και αποφασίστε. Μέσα σε σχέση και ανασφαλείς, ή μόνοι σας και ήσυχοι. Και τα δύο μαζί δεν γίνεται.