ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.01 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.01 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 35. Άγκυρα ( 09 Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις για γάμο
2) Προτάσεις για αλλαγές
3) Επαγγελματικές εξελίξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είναι μια πολλή καλή εποχή, για εσάς και τους σκοπούς σας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και να κλείσετε οριστικά τις πόρτες στο παρελθόν σας.

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς και η αυστηρότητα που εκπέμπετε μέσα στην σχέση σας μόνο προβλήματα μπορείτε να δημιουργήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να το τραβάτε τόσο πολύ.

ζωδια – Ζυγός: Μια σειρά από ειδήσεις, θα φτάσουν το επόμενο διάστημα, στα αυτιά σας και θα σας κάνουν να χαρείτε. Περιουσιακά – νομικά θέματα, λύνονται υπέρ σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Η σχέση σας, όλο αυτό το τελευταίο διάστημα, πάσχει από κακή επικοινωνία. Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει άμεσα, να το λύσετε με τον άνθρωπο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η αλήθεια σας, δεν έχει χώρο για αμφισβητήσεις. Υπάρχει πια μέσα στο κεφάλι σας, ένα σταθερό πλάνο, για το τι πρέπει να γίνει και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σας.

ζωδια – Λέων: Υπάρχει μέσα σας αρκετή ενέργεια, για να φέρετε και πάλι εις πέρας, όλες αυτές τις ανοιχτές υποθέσεις, που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

ζωδια – Σκορπιός: Οι σχέσεις και γενικότερα οι φιλικοί – κοινωνικοί δεσμοί, σας έχουν απογοητεύσει αυτήν την εποχή. Δεν πειράζει, σαν σκληρό ζώδιο που είσαστε αντέχετε.

ζωδια – Υδροχόος: Υπάρχουν αρκετά μυστικά που σας αποκρύπτονται. Αυτό είναι και το μόνιμο πρόβλημα μέσα στον δεσμό σας. Διορθώστε το.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι κοινωνικοί σας κύκλοι, έχουν πολλαπλασιαστεί. Αυτό για τους ελεύθερους, είναι θετικό, καθώς θα ανακύψουν νέοι έρωτες που θα ενθαρρύνουν για μόνιμη σχέση.

ζωδια – Παρθένος: Δεν μπορείτε τις επιθετικές και άδικες συμπεριφορές. Αυτό όμως είναι μια πραγματικότητα, μέσα στον δεσμό σας. Κάντε τις δικές σας προτάσεις.

ζωδια – Τοξότης: Το χρήμα και τα υλικά αγαθά, είναι κάτι που μέσα σε αυτόν τον μήνα, θα τα έχετε. Σε επόμενο στάδιο ισορροπήστε και την αισθηματική σας ζωή.

ζωδια – Ιχθύς: Οι δρόμοι της μοναξιάς που έχετε επιλέξει, έχουν φτάσει στο τέλος τους. Είναι θέμα, ελάχιστου χρόνου να βρείτε τον άνθρωπο που θα κατακτήσει το μυαλό σας.