ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.04 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.04 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 30. Οι Κρίνοι ( Ρήγας Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικές επιφυλάξεις
2) Σχέδια για δέσμευση
3) Ξαφνικό χρήμα –τύχη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Δεν υπάρχουν κάποια λόγια –πράξεις, που να σας κρατήσουν, μέσα στην τρέχουσα σχέση. Μάλλον έχετε πάρει πια τις κάθετες σας αποφάσεις.

ζωδια – Καρκίνος: Η ελευθερία η μεγάλη που έχετε αφήσει, στον άνθρωπο σας, ίσως και να σας έχει κάνει πια να αισθάνεστε, μια ανασφάλεια για το μέλλον.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε μείνει μόνοι σας, εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και το μόνο που θέλετε, είναι η επόμενη σας σχέση, να είναι κοντά στα δεδομένα σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε τον χρόνο σας, με άτομα που και στο πρόσφατο παρελθόν σας, σας έχουν δείξει ότι δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στην ζωή σας.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είναι κάποιες μέρες, τώρα που και εσείς αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μια παραπάνω ένταση, στην ερωτική σας σχέση. Διορθώστε το.

ζωδια – Λέων: Πρέπει άμεσα να δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα σε υποθέσεις οικονομικών και εργασιακών, έτσι ώστε να αισθανθείτε και πάλι ότι πατάτε σταθερά.

ζωδια – Σκορπιός: Μέχρι να λήξει ο Απρίλιος, εσείς θα έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις, γύρω από την αισθηματική σας ζωή, που σας έχει κουράσει υπερβολικά.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν είναι και το πιο ανώδυνο δύο άνθρωποι, να χωρίζουν, αλλά στην δική σας περίπτωση, δείτε τι καλύτερο μπορείτε να κάνετε.

xartomanteia

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Ο δρόμος της δέσμευσης που έχετε αποφασίσει με τον άνθρωπο σας, σίγουρα θα έχει και την υποστήριξη των οικονομικών σας.

ζωδια – Παρθένος: Αφήστε τον άνθρωπο σας, να χειριστεί τις δικές του υποθέσεις, όπως αυτό ξέρει καλύτερα. Είναι προσωπικές του μάχες.

ζωδια – Τοξότης: Σπαταλάτε χρόνο και ενέργεια σε περιβάλλοντα και καταστάσεις που δεν έχουν σχέση, με τον δικό σας τελικά τρόπο ζωής.

ζωδια – Ιχθύς: Μην είσαστε και τόσο σίγουροι για αυτά που σας λένε. Ίσως και να πρέπει να ψάξετε, πολύ πιο βαθιά για να βρείτε τις αλήθειες. Το σύμπαν σας υποστηρίζει.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκόπιο Ανοιξη 2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις