ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.01 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.01 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 30. Οι Κρίνοι ( Ρήγας Μπαστούνι )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Νέος έρωτας
2) Σκέψεις για δέσμευση
3) Νέες συνεργασίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Εσείς και τα λοξά ερωτικά σας βήματα, θα αποκαλυφθείτε. Αν τελικά είναι μόνο ένα φλερτ, μην ρισκάρετε να χαλάσετε την προσωπική σας σχέση.

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε ανάμεσα σε πολλές επιλογές και στην αισθηματική αλλά και στην οικονομική σας ζωή. Συζητήστε με άτομα, που σας αγαπούν.

ζωδια – Ζυγός: Έχετε την ανάγκη να κάνετε πια μια πιο ξεκάθαρη κουβέντα, με τον άνθρωπο σας, γύρω από τα μελλοντικά σας σχέδια. Ρίξτε και μια ματιά στα εργασιακά σας πρώτα.

ζωδια – Αιγόκερως: Εσείς που έχετε μείνει με δική σας απόφαση μόνοι, έχει έρθει ο καιρός, αυτό να το αλλάξετε. Σε αυτό θα βοηθήσει και μια νέα γνωριμία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Αν δεν θέλετε να μείνετε μόνοι σας, καλό θα ήταν αυτό το αυστηρό προφίλ που έχετε, προς τον άνθρωπο σας, να το αλλάξετε.

ζωδια – Λέων: Δεν εξυπηρετεί τελικά πουθενά, να ανακυκλώνετε συνέχεια τα παλιά και τα άσχημα. Αυτό που έχει την σημασία του, είναι να κάνετε τις προτάσεις σας τις μελλοντικές.

ζωδια – Σκορπιός: Αφήστε και λίγο χρόνο, από την μια σχέση στην άλλη. Δεν χρειάζεται συνέχεια να είστε σε μια μόνιμη αναστάτωση και αγωνία.

ζωδια – Υδροχόος: Η μοναξιά έχει και τα καλά της. Στην δική σας περίπτωση, μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δείτε θεαματική άνοδο στα επιχειρηματικά σας σχέδια.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Αν τελικά αυτήν η σχέση που έχετε, δεν πληροί τις δικές σας προδιαγραφές, δεν έχετε και λόγο να παραμένετε. Δεν αντιστοιχεί κάτι τέτοιο στην προσωπικότητα σας.

ζωδια – Παρθένος: Η τάση των ημερών, είναι να φύγετε από άσχημες αισθηματικές καταστάσεις, που δεν σας αρμόζουν. Απλά κάντε το.

ζωδια – Τοξότης: Το συντροφικό σας ταίρι, σας έχει μεγάλες εκπλήξεις, μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ήδη το έχετε διαισθανθεί. Μπορεί και μια πιο σοβαρή πρόταση ζωής.

ζωδια – Ιχθύς: Δείξτε, πείτε στον άνθρωπο σας, αυτά που θέλετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι, θα κάνει ότι μπορεί για να σας τα προσφέρει.