ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.02 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.02 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Δράσεις για επανασύνδεση
2) Σκοπός που ανακοινώνεται
3) Καλή συνεργασία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Σίγουρα έχετε θορυβηθεί με αυτά που έχετε ακούσει από τον άνθρωπο σας, και κάποιες εκκρεμότητες από το παρελθόν του. Δώστε χρόνο για εξηγήσεις.

ζωδια – Καρκίνος: Μπορείτε και να μην πείτε τελικά τίποτα, σε όλα αυτά που σας λένε και ρωτούν. Αν δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές, τότε απλά πάρτε τον χρόνο σας.

ζωδια – Ζυγός: Εσείς είστε αυτοί που τελικά πρέπει να διαλέξετε αυτό, που θέλετε να κάνετε μέσα στην προσωπική σας ζωή. Όλοι οι άλλοι, είναι μόνο για πρόβλημα.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα είναι σίγουρα δύσκολα με τον δεσμό σας, αλλά από τις αρχές του νέου μήνα, θα δείτε ότι θα γίνουν κινήσεις από την άλλη πλευρά που θα σας κάνουν να αισθανθείτε ασφαλείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Δεν έχετε την πολυτέλεια του χρόνου, για να περιμένετε τι θέλει το ταίρι σας. Η ζωή σας τρέχει μπροστά και εσείς καλείστε, να πράξετε για το συμφέρον σας.

ζωδια – Λέων: Όλα δείχνουν ότι είστε πολύ ερωτευμένοι, με το άτομο που πρόσφατα έχει μπει στην ζωή σας. Αυτό όμως δεν θα πρέπει ακόμη να το αποκαλύψετε.

ζωδια – Σκορπιός: Ο σκοπός σας δεν είναι να κάνετε μια ακόμη σχέση, αλλά να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο, έτσι ώστε πια να φτιάξετε την ζωή σας.

ζωδια – Υδροχόος: Πολλά αυτά που έχετε δει και έχετε ακούσει. Σίγουρα είσαστε έτοιμοι να δώσετε τις απαντήσεις σας. Πάντως, ο Μάρτιος είναι καλύτερος μήνας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μην κάνετε αυτήν την εποχή κάποια απερίσκεπτη κίνηση και ανοίξετε πόρτα στο παρελθόν σας. Δεν θα σας προσφέρει πραγματικά κάτι καινούργιο.

ζωδια – Παρθένος: Οι σχέσεις όλων αυτήν την εποχή περνάνε από πολλά σκαμπανεβάσματα. Μέχρι να αλλάξει ο μήνας, όλα θα έχουν καλυτερεύσει..

ζωδια – Τοξότης: Μπορείτε να πείτε ότι όλα κινούνται και εξελίσσονται όπως, θα το θέλατε εσείς. Έχει έρθει η ώρα και την καταλυτικής κίνησης, για όσους ζητούν την επανασύνδεση.

ζωδια – Ιχθύς: Σίγουρα όλοι έχουν τις αστοχίες τους, αλλά σίγουρα τίποτα και κανείς δεν σταματάει εκεί. Νέοι έρωτες πλησιάζουν για τους ελεύθερους.