ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.04 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.04 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 28. Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Εμφάνιση νέου έρωτα
2) Επανασύνδεση
3) Μεγάλη επαγγελματική επιτυχία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Έχετε χτίσει μέσα στο μυαλό σας, πολλά σενάρια, που ίσως και τελικά να μην ισχύουν. Το καλύτερα θα ήταν να ρωτήστε το ταίρι σας ευθέως.

ζωδια – Καρκίνος: Τα σημάδια της ανίας και την ερωτικής κούρασης, τα έχετε και εσείς οι ίδιοι αντιληφθεί. Άρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε για τους προβληματισμούς σας.

ζωδια – Ζυγός: Τα σχέδια σας εξελίσσονται όπως τα θέλετε και τα έχετε σκεφτεί. Αυτό είναι και κάτι που δίνει μια αίσθηση ασφάλειας, στον σύντροφο σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Είσαστε μέσα σε πολλά ζητήματα μπλεγμένοι και ειδικά από το παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες, να το λήξετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε οι τυχεροί της εποχής, που θα δείτε, ότι πολύς καινούργιος κόσμος, σας πλησιάζει και σας δίνει με τον τρόπο του ένα πράσινο φως.

ζωδια – Λέων: Οι επικοινωνίες, έχουν πάρει φωτιά αυτές τις ημέρες. Υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, που έχει φτιάξει -ξεσηκώσει την ψυχολογία σας.

ζωδια – Σκορπιός: Μην μετράτε καρτερικά τις ημέρες, που περνάνε, και μέχρι πότε θα αποφασίσει ο πρώην σύντροφος σας …να σας ξαναπλησιάσει.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε υπερβολικά ανήσυχοι και αυτό συσχετίζεται με την μέτρια αισθηματική ζωή που βιώνετε. Αλλάξτε το μοτίβο αυτό, μόνο σας κουράζει.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Υπάρχουν κάποια θέματα, που ο σύντροφος σας, μέχρι να φύγει ο Απρίλιος επιθυμεί να σας τα παρουσιάσει, για να βρεθούν κοινές λύσεις.

ζωδια – Παρθένος: Μην επαναλαμβάνετε όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παρελθόν. Ουδείς το θέλει και το μόνο που θα γίνει είναι να χαθείτε μόνο μέσα σε αυτά.

ζωδια – Τοξότης: Η άποψη που έχετε σχηματίσει τελικά για τον άνθρωπο σας, είναι η καλύτερη. Με αυτό σας βάση, μπορείτε πλέον να περάσετε και σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο.

ζωδια – Ιχθύς: Δεν έχει καμία πια σημασία, τι έγινε στο παρελθόν. Τώρα πια καλείστε μέσα από την εμπειρία σας να βρείτε, τι μπορείτε να κατορθώσετε στο παρόν.