ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.06 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.06 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 09 Τα Άνθη (Ντάμα Μπαστούνι)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτικά λόγια
2) Προτάσεις για γάμο – συμβίωση
3) Εργασία και επενδύσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Από τα λίγα που ξέρει κάποιος για εσάς, θα κάνει το βήμα, έτσι ώστε να σας πλησιάσει και να σας γνωρίσει σε πιο ιδιαίτερο βαθμό.

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε καταντήσει να μην αναγνωρίζετε τον ίδιο σας τον εαυτό, μέσα στην σχέση που διατηρείτε. Ενεργοποιηθείτε, το Καλοκαίρι είναι παρόν.

ζωδια – Ζυγός: Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, που κάνει ο άνθρωπος σας, με το περιβάλλον του. Ίσως και να σας πλησιάζει μια σοβαρή πρόταση γάμου.

ζωδια – Αιγόκερως: Είσαστε μέσα σε μια καταπληκτική ψυχολογία. Αυτό έχει να κάνει με τα καλά που έχει να σας ανακοινώσει ο άνθρωπος σας, άμεσα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Σκεφτείτε εσείς οι μόνοι τι και που θέλετε, να κάνετε αυτούς τους Καλοκαιρινούς μήνες. Θα υπάρξουν στον προορισμό γνωριμίες που θα σας εκπλήξουν.

ζωδια – Λέων: Να εμπιστεύεστε παραπάνω τον εαυτό σας, και να μην χάνεστε μέσα στις άσχημες αναμνήσεις από το παρελθόν. Υπάρχουν ειδήσεις που θα σας χαροποιήσουν.

ζωδια – Σκορπιός: Πολλά τα ζητήματα, που έχετε την ευθύνη να τα λύσετε μέσα στον ερχόμενο μήνα του Ιουλίου. Αυτό θα το εκτιμήσει και ο άνθρωπος σας.

ζωδια – Υδροχόος: Οι οικονομικές συνθήκες, αλλάζουν υπέρ σας και σας κάνουν να κάνετε τα επόμενα βήματα σας, γύρω από δεσμεύσεις μέσα στους ερχόμενους μήνες.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Όλα καλά τελικά, με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Να είστε προσεχτικοί, ειδικά στα τρίτα σχόλια, που μπαίνουν ανάμεσα σας και σας ανακατεύουν.

ζωδια – Παρθένος: Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, είναι θέμα χρόνου, ίσως και μέσα στον Ιούνιο, να γνωρίσετε κάποιον που θα έχει τις προδιαγραφές για να γίνει το επόμενο ταίρι σας.

ζωδια – Τοξότης: Μπορεί αυτήν την εποχή να έχετε πολλά να κάνετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο, αλλά σε καμία των περιπτώσεων, μην χάνεστε από την σχέση σας.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε οραματιστές και πάντα με τον καλό λόγο για όλους. Αυτό θα προσελκύσει νέο κόσμο, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητος.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768