ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.09 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 21.09 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 23.Τα ποντίκια ( 07 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ψέματα και αλήθειες
2) Πολυκοσμία
3) Εργασιακές καθυστερήσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Κάνετε ότι μπορείτε για να σώσετε και πάλι τις καταστάσεις μέσα στην σχέση σας. Αυτό είναι και κάτι που κάνει τον άνθρωπο σας, να σας αγαπάει πολύ περισσότερο.

ζωδια – Καρκίνος: Υπάρχουν πολλές μικρές και μεγαλύτερες αγωνίες μέσα στο μυαλό σας, που θα σας κάνουν να μιλήσετε πιο σοβαρά στον σύντροφο σας, τις επόμενες ημέρες.

ζωδια – Ζυγός: Μην έχετε και τόση σιγουριά … για αυτά που σας λένε οι νέοι έρωτες, που έχουν εισβάλει στην ζωή σας. Μπορεί να εμπεριέχουν υπερβολές.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι αλλαγές που σκέφτεστε να κάνετε στην καθημερινότητα σας, δεν μπορούν να γίνουν αυτήν την εποχή. Ίσως από τον Οκτώβριο.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Όλα αυτά που συντελούνται μέσα στην οικογένεια σας, μόνο χαρά και αγαλλίαση πια θα σας δώσουν. Τα οικονομικά σας θα στρώσουν.

ζωδια – Λέων: Υπάρχουν αρκετά θέματα που έχετε πρώτα να επιλύσετε στα οικονομικά –εργασιακά σας … και μετά να έλθετε πιο κοντά στην προσωπική σας ζωή.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Δεν έχει κανένα νόημα, να πάτε να βρείτε κάποιον από το παρελθόν σας, που όμως δεν έχει εκφράσει την επιθυμία να σας δει.

ζωδια – Υδροχόος: Οι μέρες μέχρι να φύγει αυτός ο δύσκολος μήνας, έχουν πολλές εκπλήξεις για εσάς και την ερωτική σας … στάσιμη καθημερινότητα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μπορεί να έχετε μπει σε διάφορες καχύποπτες σκέψεις, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι, θα πρέπει να ρωτήσετε και τον άνθρωπο σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τη Νεα Σεληνη 20/09 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια – Παρθένος: Υπάρχει ένας έρωτας από το παρελθόν που μόνο σας ταλαιπωρεί. Όλα τα άλλα είναι στο δικό σας χέρι πώς να τα διαχειριστείτε.

ζωδια -Τοξότης: Μην λέτε πολλά αυτόν τον καιρό. Έχουν υπάρξει και συμβεί καταστάσεις που μάλλον δεν τι ξέρετε. Μέσα στην εβδομάδα, έρχονται αποκαλύψεις.

ζωδια – Ιχθύς: Μην έχετε τόσο παθητική στάση μέσα στην σχέση σας, δεν σας κάνει να δείχνετε πιο καλοί. Αντιθέτως είσαστε πιο δεδομένοι … σαν εικόνα.

zwdia