ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.05 Δευτέρα

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.05 Δευτέρα

Η κάρτα λενορμαντ της Δευτέρας 28. Ο Άντρας ( Άσσος Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Δυναμικό ερωτικό ξεκίνημα
2) Επανασύνδεση
3) Νέος έρωτας

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλές οι χαρές που σας περιμένουν. Αυτό ξεκινάει από την επανένωση για την οποία τόσο καιρό προσπαθείτε, και λήγει σε ξαφνικά χρήματα.

ζωδια – Καρκίνος: Δεν χρειάζεται να πιέζετε τόσο πολύ την καρδιά σας. Σκεφτείτε τελικά ποιος και τι σας ταιριάζει καλύτερα, αυτήν την εποχή.

ζωδια – Ζυγός: Είσαστε μπλεγμένοι σε ακατάλληλες ιστορίες και άτομα. Αποφασίστε και μην ακολουθείτε μόνο τις σκέψεις του σήμερα.

ζωδια – Αιγόκερως: Θα έχετε προτάσεις από νέα άτομα, που θα σας τραβήξουν την δύσκολη προσοχή. Όλα τα άλλα θα πρέπει να τα λύσετε εσείς.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Είσαστε μέσα σε πολλές και ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, και αυτί σίγουρα είναι κάτι που σας διορθώνει την ψυχολογία και την διάθεση.

ζωδια – Λέων: Όλες οι ερωτικές σας σκέψεις, είναι πάνω στον άνθρωπο σας. Αυτό το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος, και σας ετοιμάζει ευχάριστες εκπλήξεις.

ζωδια – Σκορπιός: Η καινούργια σας εβδομάδα, ξεκινάει καλά και σας αποδίδει χρήμα, τύχη και πολλές εκπλήξεις που θα σας ανοίξουν τους δρόμους για το Καλοκαίρι.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν ξέρετε και εσείς πια, που είναι η αλήθεια και που το λάθος. Οι τελευταίες εβδομάδες, με τον σύντροφο σας, έχετε πολλές εντάσεις, που θα πρέπει να καταλαγιάσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι θεωρίες που ακούτε για την σχέση σας, ίσως και πια να μην σας αφορούν. Εσείς σίγουρα ξέρετε πολύ καλύτερα, τι πρέπει να γίνει και άμεσα.

ζωδια – Παρθένος: Είναι η κατάλληλη στιγμή, για να δράσετε και να βρείτε τον δρόμο προς την έξοδο του προβλήματος. Ακόμη και αν αυτό ονοματίζεται… χωρισμός.

ζωδια – Τοξότης: Κάποιος φίλος – γνωστός – συνεργάτης, σας βλέπει αρκετά ερωτικά, και μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας το εκφράσει με τον δικό του τρόπο.

ζωδια – Ιχθύς: Η υπομονή σας, έχει γίνει λάστιχο. Αν τελικά αυτά που βιώνετε μέσα στην σχέση σας, δεν σας αρέσουν, πείτε τα και αν κάτι δεν αλλάξει, αποχωρίστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες  ΤΑΡΩ προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις