ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.06 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 22.06 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 23. Τα Ποντίκια ( 07 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Διαταραγμένες σχέσεις
2) Λόγια που ενοχλούν
3) Εργασία με σκαμπανεβάσματα

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Έχετε το προβάδισμα, σε πολλά ζητήματα και αυτό σας δίνει μια καλή ψυχολογία. Κάποιες καλές ειδήσεις θα έχετε και από τον σύντροφο σας.

ζωδια – Καρκίνος: Έχετε εμπλακεί σε παράλληλους δρόμους, που δεν σας επιτρέπουν να ζήσετε την αγάπη. Κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσετε.

ζωδια – Ζυγός: Δεν χρειάζεται να πιέζεστε για να φέρετε εις πέρας, όλα αυτά που σας ζητά, ο άνθρωπος σας. Στους δικούς σας ρυθμούς και όποτε μπορέσετε.

ζωδια – Αιγόκερως: Δεν ξεχνάτε εσείς, ποτέ και τίποτα. Αυτό είναι και κάτι που σας; βάζει όμως και ένα μεγάλο στοπ, σε προτάσεις για επανασύνδεση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Κολυμπάτε σε άγνωστε νερά και κάποιες φορές μέσα σε αυτά χάνεστε. Μην το συνεχίζετε. Διαλέξτε μόνο τα άτομα που σας ταιριάζουν.

ζωδια – Λέων: Θα χρειαστεί να πάτε ένα βήμα, πιο κάτω την σχέση σας, ίσως και σε μια πιο σοβαρή δέσμευση. Αυτό είναι και κάτι που το θέλει ο άνθρωπος σας.

ζωδια – Σκορπιός: Θα πρέπει κάποια στιγμή, να σβήσετε από το μυαλό σας, όλα αυτά που έγιναν. Η ζωή συνεχίζεται και εσείς πρέπει να βρείτε νέα ενδιαφέροντα.

ζωδια – Υδροχόος: Κανείς δεν μπορεί να σας επιβάλει τους ρυθμούς του. Αυτό είναι και κάτι που σας δείχνει ακόμη πιο γοητευτικούς, στο άλλο φύλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Έχετε ξεπεράσει κάποιες δύσκολες στιγμές που σας έτυχαν, και στο τώρα με την καλύτερη δυνατή διάθεση, θα απολαύσετε το Καλοκαίρι σας.

ζωδια – Παρθένος: Μην είστε και εσείς τόσο περίεργοι, με τις απαιτήσεις σας. Αυτό σαν μόνιμη κατάσταση, σίγουρα έχει κουράσει τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Τοξότης: Ότι πρόβλημα τελικά και να υπάρχει, μέσα στην σχέση σας, εσείς είστε αυτοί, που θα πρέπει με τις πρωτοβουλίες σας να το λύσετε άμεσα.

ζωδια – Ιχθύς: Δεν είναι και η καλύτερη εποχή για να φύγετε από σχέσεις, που όμως ίσως και να έχουν μια ευκαιρία ακόμη για να σωθούν.

zodia-zvdia-75