ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.03 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.03 Πέμπτη

Η κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 02. Τα Σπαθιά ( 06 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Ερωτική εμμονή
2) Δρομολόγιο στο εξωτερικό
3) Επιτυχίες εργασιακές

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλα έχουν αλλάξει, μέσα στην σχέση σας. Αντιλαμβάνεστε συμπεριφορές περίεργες. Ψάξτε το λίγο πιο βαθιά και θα βρείτε τις απαντήσεις.

ζωδια – Καρκίνος: Μην κολλάτε τόσο πολύ στο παρελθόν. Η ζωή εξελίσσεται και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ασχοληθείτε και πιο ενεργά, με το παρόν σας.

ζωδια – Ζυγός: Δεν χρειάζεται να επιμένετε πάνω στις αλλαγές που ζητάτε. Μπορείτε να δώσετε χρόνο και χώρο και περιμένετε τις απαντήσεις, από την άλλη πλευρά.

ζωδια – Αιγόκερως: Όλα μπορείτε εσείς και το τετράγωνο μυαλό σας να τα φέρετε εις πέρας. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει και πιο γοητευτικούς στον άνθρωπο σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Έχετε καταφέρει να κλείσετε πλέον, έξω από το μυαλό σας, όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν. Θα δείτε μεγάλη θέρμη συναισθημάτων από τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Λέων: Είσαστε μέσα στην υπερβολή και τις δικαιολογίες, ακόμη και προς τον ίδιο σας τον εαυτό. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι μέσα στην σχέση σας, τότε απομακρυνθείτε.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε χωρίς αναπνοή από τα εργασιακά και τα οικονομικά σας τρεχάματα. Μέσα σε όλα αυτά, όμως μην ξεχάσετε να βάλετε και την προσωπική σας ζωή.

ζωδια – Υδροχόος: Διατηρήστε χαμηλό προφίλ, σε όλα αυτά που πρέπει να κάνετε μέσα στην σχέση σας. Ισορροπήστε πρώτα τα οικονομικά σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μπορεί να έχετε μείνει μεγάλο διάστημα, μόνοι σας, αλλά αυτό μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Ίσως και να έχετε βρεί και ποια είναι τα αληθινά σας θέλω,

ζωδια – Παρθένος: Μην τα κάνετε όλα ένα, μέσα στο μυαλό σας. Αλλού είναι η αγάπη για τον άνθρωπο σας και αλλού η συνήθεια, σε κάποια πρώην κατάσταση.

ζωδια – Τοξότης: Οι μέρες είναι ενισχυτικές επάνω σας. Αυτό σας κάνει να θέλετε να λύσετε και τις δύσκολες καταστάσεις μέσα σε δεσμούς και συνεργασίες.

ζωδια – Ιχθύς: Είναι επικίνδυνο το να κρατάτε στην καθημερινότητα σας, δύο παράλληλες αγάπες. Δεν σας βγάζει πουθενά… και στο τέλος κάποιος θα πληγωθεί.