ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.06 Παρασκευή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.06 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 24. Η Καρδιά ( Βαλές Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις δέσμευσης
2) Ερωτική εξομολόγηση άντρα
3) Τυχερό χρήμα – καλές ειδήσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Έχετε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να φύγετε, από τι άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος. Μην πάτε λοιπόν πάλι πίσω.

ζωδια – Καρκίνος: Οι θέσεις και οι απόψεις σας, αν τελικά δεν γίνονται αποδεκτές τότε κάτι δεν πάει καλά. Μήπως δεν είναι και ο κατάλληλος σύντροφος για εσάς?!

ζωδια – Ζυγός: Όσες φορές και να εκφράσετε τα θέλω σας, στον άνθρωπο σας, αν δεν θέλει ή δεν μπορεί να τα εκπληρώσετε, άδικα χάνετε τον χρόνο σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα, που έχετε για το ιδιαίτερο άτομο που σας ενδιαφέρει, θα πρέπει κάποια στιγμή να του φανερωθούν.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Όλα αυτά που έχετε ζήσει στο παρελθόν, είναι σίγουρα πολύτιμα και το μόνο που χρειάζεται είναι να το έχετε σαν πυξίδα… για τα επόμενα.

ζωδια – Λέων: Δεν είστε εσείς για καθυστερήσεις και υπερβολές. Αν μέσα στο χρονικό διάστημα που έχετε δηλώσει, δεν δείτε πρακτικές αλλαγές, ίσως και να πρέπει να αποχωρήστε.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε μόνιμα μπερδεμένοι μέσα σε παρελθόν και παρόν. Αυτό είναι και κάτι που δεν σας αφήνει… να απολαύσετε το Καλοκαίρι σας.

ζωδια – Υδροχόος: Αυτά που έχετε συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας, σίγουρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικότητα.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Κάποιος ψάχνει να ανακαλύψει τις κρυφές πτυχές της ψυχοσύνθεσης σας. Παρατηρήστε τον με προσοχή μεγάλη λοιπόν.

ζωδια – Παρθένος: Πολλά τα καλά που έχει ο άνθρωπος σας, να σας πει, και να σας προτείνει για τις Καλοκαιρινές σας διακοπές και γύρω από το μέλλον σας.

ζωδια – Τοξότης: Όλα αυτά που έχουν ακούσει τα αυτιά σας για τον άνθρωπο σας, θα πρέπει να τα φιλτράρετε περισσότερο… σίγουρα!

ζωδια – Ιχθύς: Είναι θέμα λίγων πια ημερών να σας έρθουν κάποιες καλές ειδήσεις γύρω από τα οικονομικά σας, που θα είναι και ο οιωνός για το θετικό σας Καλοκαίρι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75