ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.09 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 23.09 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 05. Το Δέντρο ( 7 Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Εξηγήσεις από άντρα
2) Συγκατοίκηση
3) Συνεργασία – εμπορική συμφωνία

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλα μπορείτε να τα αντέξετε, εκτός από το να περιμένετε. Από αυτήν την κατάσταση, μέσα στην αισθηματική σας σχέση, έχετε πια χορτάσει.

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς και τα ερωτικά σας παραστρατήματα μάλλον κάποιον έχουν πληγώσει … που ίσως και να σκέφτεται να σας κάνει μια πιο σοβαρή κουβέντα.

ζωδια – Ζυγός: Οι ρυθμοί σας, είναι ανεβασμένοι και αυτό που ζητάτε, είναι τα οικονομικά – εργασιακά σας, να εξελιχθούν. Όλα τα άλλα … θα τα βρείτε.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην ακούτε και σίγουρα μην πιστεύετε ότι σας λένε. Το πιο σοβαρό από όλα, είναι εσείς να αποφασίσετε τι θέλετε και τι πρέπει να κάνετε.

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Οι φίλοι σας, έχουν να σας κάνουν κάποια καινούργια προξενιά. Δείτε, επεξεργαστείτε τα και πάρτε με την άνεση σας, τις αποφάσεις σας.

ζωδια – Λέων: Όλα αυτά που έχουν συμβεί αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, είναι ένας δείκτης ότι μάλλον με τον άνθρωπο σας πρέπει να κάνετε ένα refresh.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια – Σκορπιός: Μην κοιτάτε συνέχεια πίσω σας. Δεν υπάρχει λόγος. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας, και πιθανόν και ένας μεγάλος – αληθινός έρωτας.

ζωδια – Υδροχόος: Δεν θα πρέπει να κάνετε ότι σας έρχεται στο μυαλό. Ειδικά αν είσαστε μέσα σε σχέση, καλύτερα κρατήστε πιο χαμηλούς τόνους.

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι φίλοι και οι γνωστοί σας, έχουν πολλά κουτσομπολιά να σας φέρουν. Αυτό αφορά και μια πιο παλιά σας ερωτική ιστορία, που έμεινε …μισή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια – Παρθένος: Η υπομονή σας κάνει τελικά θαύματα. Αυτά που έχετε καταφέρει, σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα, θα σας αποδώσουν την ολοκλήρωση των επιθυμιών σας.

ζωδια -Τοξότης: Αφήστε τις υπερβολές και τα δράματα, που αφορούν το παρελθόν. Όποιος θέλει και μπορεί, πιθανόν και να κάνει τις προσωπικές του επικοινωνιακές κινήσεις.

ζωδια – Ιχθύς: Θα χρειαστεί να επιλέξετε τελικά, ανάμεσα σε δύο άτομα, που αυτόν τον καιρό σας πολιορκούν ιδιαίτερα έντονα … και παρατεταμένα.

zodia-zvdia-75