ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.05 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 24.05 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 36. Σταύρος ( 06 Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Λόγια αγάπης – μέλλοντος
2) Ερωτικές θυσίες
3) Επαγγελματικές εξελίξεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Πολλές οι εντάσεις και τα λόγια, που τώρα τον τελευταίο καιρό ανταλλάσσετε με τον σύντροφο σας. Ίσως και να χρειάζεστε ένα καλό restart.

ζωδια – Καρκίνος: Οι μέρες μέχρι να λήξει ο μήνας του Μαΐου, σας δίνουν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για να επανασυνδεθείτε, με τον άνθρωπο σας.

ζωδια – Ζυγός: Η μοναξιά τείνει να λήξει. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα έχετε νέες προτάσεις, που σίγουρα θα πάρουν το μυαλό σας, από όλα τα παλιά.

ζωδια – Αιγόκερως: Η ψυχική σας διάθεση, χαρακτηρίζεται μέτρια. Αυτό έχει άμεση σχέση, με την πορεία της αισθηματικής σας ζωής, που δεν σας ευχαριστεί.

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η σταθερότητα που υπάρχει μέσα στον δεσμό σας, είναι και το χαρακτηριστικό που θα σας κάνει μέσα στους Καλοκαιρινούς μήνες, να οδεύσετε προς την επίσημη δέσμευση.

ζωδια – Λέων: Μπορεί να έχετε ξαφνικές ειδήσεις, από κάποιον παλιό σας έρωτα. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν, μερικούς από εσάς, να σας επανασυνδέσει.

ζωδια – Σκορπιός: Τα άτομα, που υπάρχουν γύρω σας, έχουν πολλά να σας δώσουν. Αυτό είναι και κάτι που θα δημιουργήσει και νέους έρωτες.

ζωδια – Υδροχόος: Είσαστε ενθουσιασμένοι, με όλα αυτά που ζείτε. Το έτερον σας ήμισυ, επιθυμεί να σας μιλήσει και να σας προτείνει για την πιο βαθιά ένωση σας.

zwdia - love

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι μοναχικές ημέρες, θα γεμίσουν άμεσα με κόσμο, που έχει την διάθεση να σας γνωρίσει, σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο.

ζωδια – Παρθένος: Αδειάστε το μυαλό και την καρδιά σας, από όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, και βρείτε ποιος και τι πραγματικά σας φταίει.

ζωδια – Τοξότης: Οι σκέψεις κάποιου παλιού σας έρωτα, θα γίνουν επικοινωνία και θα σας έρθουν μέσα από προτάσεις, που θα αφορούν επανασύνδεση.

ζωδια – Ιχθύς: Είσαστε μέσα ένα μόνιμο άγχος, που ξεκινάει, από την έλλειψη οικονομικής σταθερότητας. Αυτό μέσα στον Ιούνιο σίγουρα θα διορθωθεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera