ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.01 Τετάρτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.01 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης 11. Το Σπαθί ( Βαλές Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Παρασκήνιο σε αποκάλυψη
2) Λόγια ερωτευμένων
3) Καλές συνεργασίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Το να είστε συνέχεια υποχωρητικοί και να κάνετε θυσίες, για να είστε απλά αρεστοί, στον άνθρωπο σας, σίγουρα είναι λάθος επικοινωνιακή δράση.

ζωδια – Καρκίνος: Οι μέρες μέχρι να φύγει ο Ιανουάριος. είναι ιδανικές για να λύσετε μόνιμα διαφορές που έχουν προκύψει με τον άνθρωπο σας …και τα περιβάλλοντα του.

ζωδια – Ζυγός: Το να είστε αυτήν την εποχή μόνοι σας, έχει και τα καλά του. Μπορείτε να ασχοληθείτε με τους φίλους σας, αλλά και με τις δικές σας δραστηριότητες.

ζωδια – Αιγόκερως: Ανοίξτε τα σύνορα της καρδιάς σας και αφήστε τους τολμηρούς να σας πλησιάσουν. Οι μέρες επιφυλάσσουν καινούργια πάθη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μην σκοτίζετε το μυαλό σας, με τις υποθέσεις του παρελθόντος. Το ότι είστε μόνοι σας, δεν είναι λόγος για να ανατρέξετε στο τότε.

ζωδια – Λέων: Εσείς και το όλο στυλ σας, έχετε γοητεύσει πολύ κόσμο και αυτό είναι κάτι που από τις επόμενες ημέρες, θα το δείτε μέσα από καινούργιες προσεγγίσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Όλα αλλάζουν σιγά – σίγά, και μέσα από τις δικές σας προσπάθειες. Κάτι ανάλογο, θα δείτε και από τον άνθρωπο σας, που θα σας συγκινήσει.

ζωδια – Υδροχόος: Άλλες οι δικές σας επιθυμίες και τελικά άλλοι οι στόχοι του συντρόφου σας. Αυτό όσο περνάει ο καιρός, το βλέπετε με γιγαντώνεται.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι δράσεις σας, για να φέρετε και πάλι πίσω τον άνθρωπο που αγαπάτε θα στεφθούν με επιτυχία. Είναι θέμα ημερών, για να έχετε τα καλά νεότερα.

ζωδια – Παρθένος: Σκεφτείτε από τώρα τι πρέπει να κάνετε, για να αισθανθεί το ταίρι σας, πιο άνετα και καλά, έτσι ώστε τα επικοινωνιακά κενά να εκλείψουν.

ζωδια – Τοξότης: Οι σκέψεις και τα συναισθήματα σας, δεν είναι αρκετά για σας κάνουν να πάτε πίσω στο παρελθόν και να διεκδικήσετε. Ίσως η ένταση έχει μειωθεί πια.

ζωδια – Ιχθύς: Αν όλα τα σχέδια σας, συνεχίσουν να πηγαίνουν με τους τωρινούς ρυθμούς, μέσα στον επόμενο μήνα, θα έχετε την αισθηματική σας και την οικονομική σας ζωή ….ολοκληρωμένη.