ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.02 Σαββάτο

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.02 Σαββάτο

Η κάρτα λενορμαντ του Σαββάτου 25. Η Βέρα ( Άσσος Σπαθί )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Πρόταση γάμου άμεση
2) Λόγια ερωτευμένων αληθινά
3) Επιχειρηματική κίνηση

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Εσείς και τα λόγια σας, έχετε γοητεύει σε μεγάλο βαθμό μια καινούργια προσωπικότητα, που ίσως και να εξελιχτεί σε κάτι πιο βαθύ.

ζωδια – Καρκίνος: Υπάρχουν ακόμη πολλά, που πρέπει να ξεκαθαρίσετε με τον άνθρωπο σας, και πριν ακόμη παρθούν οι τελικές αποφάσεις για δεσμεύσεις.

ζωδια – Ζυγός: Η μοναξιά σας έχει κάνει καλό. Τώρα το μυαλό σας, είναι πολύ καθαρό και ξέρετε, ποιος είναι αυτός που μπορεί να ταιριάξει στην καρδιά σας.

ζωδια – Αιγόκερως: Εσείς που είσαστε σε μπλεγμένους – παράλληλους δρόμους, θα πρέπει άμεσα να κάνετε την κίνηση που θα φωτίσει την επόμενη σας κίνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Το συντροφικό σας ταίρι, έχει πάρα πολλές αποφάσεις σε αναμονή. Εσείς κάντε τον κόπο, να τελειώστε άμεσα με το εκκρεμές παρελθόν σας.

ζωδια – Λέων: Αυτοί που έχουν μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι τους, αλλά και ένεκα στάση ζωής, να αναμένουν μέσα στον Μάρτιο και νέο δυνατό έρωτα.

ζωδια – Σκορπιός: Είσαστε χαμένοι μέσα σε οικονομικά και εργασιακά δρώμενα. Αυτό είναι και κάτι που σίγουρα λίαν συντόμως, θα σας οδηγήσει και στην υλική σας σταθερότητα.

ζωδια – Υδροχόος: Μπορεί να έχετε ακόμη κάποια ερωτικά απωθημένα, από το πρόσφατο σας παρελθόν. Αυτό μέσα στην Άνοιξη θα αλλάξει με μια αξιόλογη νέα γνωριμία.

xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Είσαστε χαμένοι στην μετάφραση. Πολλά τα νέα πρόσωπα που υπάρχουν στην ζωή σας, και εσείς καλείστε να διαλέξετε ότι είναι καλύτερο.

ζωδια – Παρθένος: Τα γεγονότα που έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, σας έχουν απογοητεύσει. Πάρτε τον χρόνο σας και προστατέψτε την καρδιά σας.

ζωδια – Τοξότης: Εσείς και οι σχέσεις που έχετε δημιουργήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, δεν σας έφεραν τα προσδοκώμενα. Κάτι πρέπει να αλλάξει.

ζωδια – Ιχθύς: Μπορεί στο τώρα να υπάρχουν δυσκολίες μέσα στον δεσμό – γάμο σας, αλλά θα πρέπει μέσα από σοβαρό διάλογο να τις ξεπεράσετε.