ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.04 Τρίτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 25.04 Τρίτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τρίτης 12. Η Κουκουβάγια ( 07 Καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σκέψεις από γυναίκα
2) Είδησης για επανασύνδεση
3) Πολλά χρήματα – τύχη

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Όλα έχουν αλλάξει και μέσα σε αυτά και εσείς. Είσαστε πια πολύ πιο ψύχραιμοι και το μόνο που χρειάζεται είναι να ισορροπήσετε την σχέση σας.

ζωδια – Καρκίνος: Το μυαλό σας, έχει γεμίσει με ιστορίες του παρελθόντος. Αυτό όμως σας κάνει να απομακρύνεστε από οτιδήποτε νέο σας πλησιάζει. Αλλάξτε το.

ζωδια – Ζυγός: Πολλοί οι εξωγενείς παράγοντες που σας κάνουν και αναβάλετε συνεχώς, μια σοβαρή συζήτηση με το άνθρωπο σας, για το άμεσο σας μέλλον.

ζωδια – Αιγόκερως: Μην αφήνετε τις λεπτομέρειες να σας ξεφεύγουν. Μπορεί μέσα από αυτό, να βρείτε και την λύση σε όλα αυτά που ταλαιπωρούν τον δεσμό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Η συνειδητή μοναξιά, που έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας, σίγουρα σας έχει κάνει πολύ πιο σκληρούς. Μόνο σε καλό θα σας βγει.

ζωδια – Λέων: Σας έχουν κάνει πολλές προτάσεις. Πολλά και τα πράματα που πρέπει να προσέχετε λοιπόν. Αν είστε ήδη σε σχέση, κρατήστε αποστάσεις.

ζωδια – Σκορπιός: Αν δεν είστε έτοιμοι να επωμιστείτε βάρη οικογένειας και λοιπόν δεσμεύσεων, ίσως και να πρέπει από τώρα να το ανακοινώσετε στον άνθρωπο σας.

ζωδια – Υδροχόος: Το βλέμμα σας έχει μια μελαγχολία. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι ότι ακόμη δεν έχετε ξεπεράσει, τα άσχημα του παρελθόντος.

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Μην ανακοινώσετε ακόμη τις προθέσεις σας στον σύντροφο σας. Από τον καινούργιο μήνα, οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές.

ζωδια – Παρθένος: Δεν χρειάζεται να πιέσετε τον εαυτό σας, που είναι ήδη φορτωμένος με πολλά, για να δώσει τώρα ημερομηνίες, υποσχέσεις κτλ.

ζωδια – Τοξότης: Έχει ολοκληρωθεί ένας μεγάλος κύκλος μέσα στο μυαλό και στην καρδιά σας. Τώρα μένει να ασχοληθείτε πιο ενεργά με τα οικονομικά σας.

ζωδια – Ιχθύς: Πολλά τα αισθηματικά δώρα, που θα σας κάνει ο άνθρωπο σας. Ίσως και κάτι περισσότερο που μέσα στο Καλοκαίρι, να σας οδηγήσει σε δέσμευση.