ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.02 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.02 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 26.Το Βιβλίο ( Δέκα καρό )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Σοβαρές αισθηματικές συζητήσεις
2) Εξελίξεις σε επανασύνδεση
3) Εμπορικές συμφωνίες

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε έχουν βρει αντίσταση, στα θέλω και τις επιθυμίες του ανθρώπου σας. Ίσως να χρειαστεί να βάλετε και λίγο νερό στο κρασί σας.

ζωδια – Καρκίνος: Εσείς και το παρελθόν σας, δεν έχετε πάρει ακόμη διαζύγιο. Αυτό όμως μπορεί να είναι και μια παγίδα που σας κρατάει δέσμιους στο παρόν.

ζωδια – Ζυγός: Οι εξηγήσεις που έχετε ζητήσει από τον άνθρωπο σας, δεν σας ικανοποιούν. Πάρτε τον χρόνο σας και μέσα στις επόμενες ημέρες ανακοινώστε τες.

ζωδια – Αιγόκερως: Τα σημάδια μέσα στον δεσμό σας που αντιλαμβάνεστε δείχνουν ότι έχει έρθει το κατάλληλο πλήρωμα του χρόνου, για να κάνετε το επόμενο βήμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Μπορείτε να κάνετε την κατά μέτωπο αισθηματική σας επίθεση, στο άτομο που τόσο πολύ γοητεύει το πνεύμα αλλά και την καρδιά σας.

ζωδια – Λέων: Αυτά που σας λένε θα πρέπει να τα φιλτράρετε από όλες τις πλευρές και σε δεύτερο επίπεδο να ζητήσετε και τις σχετικές πράξεις.

ζωδια – Σκορπιός: Αυτά που έχετε να συζητήσετε με τον άνθρωπο σας, καλύτερα να τα αφήστε για μετά την Πανσέληνο του Μαρτίου, 12/03.

ζωδια – Υδροχόος: Τα λόγια ενός φιλικού σας προσώπου, έχουν κάποιες περίεργες αποχρώσεις. Οι επόμενες ημέρες, θα έρθουν και τις αποκαλύψεις.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Όλα κινούνται στους ρυθμούς που εσείς θέλετε και αυτό θα σας βάλει σε μια πολλή καλύτερη διάθεση. Αυτό θα έχει να κάνει… και με το χρήμα που περιμένετε.

ζωδια – Παρθένος: Υπάρχει πια η ανάγκη για να φύγετε από σχέσεις και καταστάσεις που σας θίγουν και σας στεναχωρούν. Τολμήστε το.

ζωδια – Τοξότης: Έχετε στην διάθεση σας λίγο χρόνο ακόμη προκειμένου να δώστε τις απαντήσεις που σας έχουν ζητήσει. Τουλάχιστον πείτε την αλήθεια σας.

ζωδια – Ιχθύς: Αυτά που έχετε περάσει τα άσχημα στο παρελθόν, δεν χρειάζεται να τα ξέρει κανείς, και ειδικά ένα καινούργιο άτομο, που έχει εισέλθει στην ζωή σας το τελευταίο διάστημα.