ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.03 Κυριακή

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.03 Κυριακή

Η κάρτα λενορμαντ της Κυριακής 18. Ο Σκύλος ( Δέκα Κούπα )

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό:
1) Νεύρα και εντάσεις
2) Σκοπός και δράση
3) Εργασία και προτάσεις

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

ζωδια – Κριός: Είσαστε πραγματικά κουρασμένοι, από όλα αυτά που σας έχουν πει και έχετε δει. Από τον καινούργιο μήνα, θα πρέπει και να πάρετε τις αποφάσεις σας.

ζωδια – Καρκίνος: Είσαστε το ‘αντικείμενο’, του πόθου ενός καινούργιου προσώπου που, θα σας πολιορκήσει και μέχρι να σας κατακτήσει.

ζωδια – Ζυγός: Τα λόγια σας, δεν έχουν καμία βαρύτητα, προς το άτομο που σας ενδιαφέρει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να τα συνοδέψετε με πράξεις.

ζωδια – Αιγόκερως: Έχετε μπερδευτεί, με όλα αυτά που γίνονται μέσα στην σχέση σας. Ίσως και κάποιοι τρίτοι, να έχουν βάλει το χεράκι τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

ζωδια – Ταύρος: Θα πρέπει να δώσετε παραπάνω σημασία, σε αυτά που σας λέει ο άνθρωπος σας. Ίσως και να χρειάζεται και κάποια συμβουλή από εσάς.

ζωδια – Λέων: Αν είστε μόνοι αυτήν την εποχή, μην κάνετε το λάθος να πάτε και πάλι πίσω, στο παρελθόν σας και να ψάξετε για επανασύνδεση.

ζωδια – Σκορπιός: Έχουν γίνει πολλά μέσα στην σχέση σας. Αυτό έχει να κάνει και με το δικό σας το πείσμα, που δεν θέλετε να το βάλετε κάτω από την λογική τελικά.

ζωδια – Υδροχόος: Η σχέση σας αυτήν την εποχή έχει περάσει πάρα πολλά σκαμπανεβάσματα. Αυτό θα πρέπει άμεσα, να το διορθώσετε μέσα από ώριμους διαλόγους.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

ζωδια – Δίδυμοι: Οι εξελίξεις είναι παρούσες. Το παρελθόν σας έχει βάλει πλώρη για να σας ξανακερδίσει. Εσείς σίγουρα μην ανοίξετε τις πόρτες, στον πρώτο χτύπημα.

ζωδια – Παρθένος: Βιώνετε μια παρατεταμένη μοναξιά, που όμως σαν κατάσταση, σας βοήθησε να βρείτε τον εαυτό σας, και σίγουρα να καλύψετε τα κενά σας.

ζωδια – Τοξότης: Θα πρέπει να γίνετε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που προτείνετε στον άνθρωπο σας. Οι μακροχρόνιες σχέσεις, θα περάσουν μέσα στην Άνοιξη σε δεσμεύσεις.

ζωδια – Ιχθύς: Οι ερωτοφιλίες μόνο σας μπερδεύουν περισσότερο. Ξεκαθαρίστε τις ερωτικές ή μη, προθέσεις σας, και αφήστε τους άλλους να πάρουν τις αποφάσεις τους.