ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.11 Πέμπτη

Lenormard

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 26.11 Πέμπτη

 

Η Κάρτα λενορμαντ της Πέμπτης 03. Το Πλοίο (10 Μπαστούνι)

Ταξίδι με ερωτική συνάντηση, καλή οικογενειακή κατάσταση, εξέλιξη σε ζευγάρια.

 

χαρτομαντεια – ζωδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-taro-45

 

ζωδια – Κριός:  Οι πιστώσεις χρόνου που έχετε δώσει στον εαυτό σας για να πάρει τις καθοριστικές του αποφάσεις, έχουν αρχίσει και φτάνουν στο τέλος τους.

 

ζωδια – Καρκίνος: Οι δοκιμασίες που περνάτε και ο χρόνος ενέργεια που εξαντλείτε πάνω στον άνθρωπο σας, ίσως πια και να μην έχουν την ανταπόδοση που επιθυμείτε.

 

ζωδια – Ζυγός: Τα φαινόμενα γύρω σας είναι δεικτικά της κατάστασης στην οποία έχετε βάλει τον καλό σας εαυτό. Οι μέρες με έναν σύντροφο να ακουμπάει την μετριότητα, δεν σας εκφράζουν τελικά.

 

ζωδια – Αιγόκερως: Δικαιολογημένα τα νεύρα και οι εντάσεις που θα πέσουν στο τραπέζι από το  συντροφικό σας ταίρι που σας υποδεικνύει την απουσία σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Σταθερού Σταυρού:

 

ζωδια – Ταύρος: Μοιράζετε χαμόγελα σε πολύ κόσμο και αυτό θα σας φέρει σε δύσκολη θέση με την ερωτικό σας δεσμό. Οι μέρες είναι ιδανικές για τους αδέσμευτους.

 

ζωδια – Λέων: Η ψυχραιμία σας έχει απολεσθεί πολλάκις αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα οι δεσμοί μέσα σε αισθηματικές σχέσεις και γάμους, να έχουν χαλαρώσει πολύ.

 

ζωδια – Σκορπιός: Νέος κόσμος θα εισέλθει τις προσεχείς μέρες στην ερωτική ζωή των Σκορπιών που έχουν μείνει αρκετό καιρό μόνοι τους… και πλέον επιζητούν έναν ταιριαστό σύντροφο.

 

ζωδια – Υδροχόος:  Καθορίστε το χρονοδιάγραμμα σας και μην δέχεστε παρεμβολές από τα κοντινά σας περιβάλλοντα, που μόνο σας καθυστερούν.

tarw-taro-xartomanteia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

χαρτομαντεια – ζωδια του Μεταβλητού Σταυρού:

 

ζωδια – Δίδυμοι:  Είσαστε μονίμως μέσα σε κόσμο και ίσως να έχετε αμελήσει τελείως το συντροφικό σας ταίρι. Μέχρι να λήξει ο μήνας… θα υπάρξουν οι ευκαιρίες για αναθέρμανση συναισθημάτων.

 

ζωδια – Παρθένος: Είστε σε πολύ καλή ψυχολογική φάση. Οι μέρες μέχρι την λήξη του έτους θα τύχουν ερωτικών προτάσεων – ερωτικών εξομολογήσεων.

 

ζωδια – Τοξότης: Πολλά τα δρώμενα που εξελίσσονται με παρασκηνιακή δράση. Μην δώσετε ιδιαίτερη σημασία – έκταση σε υπερβολικά λόγια και υποσχέσεις.

 

ζωδια – Ιχθύς: Τυπικοί οι τρόποι που πρέπει να δείξετε σε άτομα που δεν τα γνωρίζετε καλά…και που όμως επιθυμείτε να γνωρίσετε μέσα από τις δικές σας τις μεθοδολογίες.